De 10 Ambachten
Image default
Bedrijven

Catering Arnhem en omgeving

Bij Catering Groep kun je terecht voor catering bestellen in Arnhem en uiteraard ook door de rest van Nederland. Er is een breed aanbod aan verschillende pakketten beschikbaar. Je kiest zelf wat voor eten het beste past bij jouw evenement. Daarbij maakt het niet uit om wat voor evenement het gaat, bij Catering Groep verzorgen wij elk feest tot in de puntjes, ook voor grote groepen. 

Compleet verzorgd feest met catering Arnhem

Kies nu voor de catering in Arnhem van Catering Groep en ontdek waarom er al zoveel mensen je voor zijn gegaan. Elk evenement wordt door Catering Groep tot in de kleinste details geregeld. Het belangrijkste is dat jij kunt genieten van het feest samen met de gasten. Je laat het kookwerk, uitserveren, aankleding en opbouw gewoon over aan de Catering Groep. Zij zijn professionals die goede medewerkers in dienst hebben, die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt op de dag van het feest. De organisatie is in handen van een ervaren partymanager, die gedurende jouw evenement je aanspreekpunt zal zijn. 

Lokale producten

Catering Groep is de afgelopen jaren bezig geweest om duurzaamheid in het bedrijf te integreren. Dit wordt gedaan door het energieverbruik te beperken en het afval te minimaliseren. Daarnaast wordt er, heel belangrijk, gebruik gemaakt van lokale en duurzame producten. Niet alleen op het gebied van productie en inkoop wordt de duurzaamheid bewaakt, ook bij het inhuren van personeel gaat Catering Groep duurzaam te werk. Zo is er op elke afdeling een medewerker in dienst die een afstand heeft tot een arbeidsmarkt. Er wordt hiermee gekozen voor duurzame werkgelegenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het team is daarnaast ook nog eens super enthousiast, gemotiveerd en getalenteerd en daarvan profiteer jij dan weer! Op jouw feest lopen namelijk alleen goede medewerkers rond die weten wat ze doen en jouw feest nog mooier maken. 

Liefde voor het vak

Vanuit de liefde voor het vak is Catering Groep begonnen en deze liefde voel je nu nog steeds. Zo kun je genieten van heerlijk eten, uitstekende gastvrijheid en heldere communicatie. Bij Catering Groep worden afspraken nagekomen en mag iedereen zichzelf zijn.