De 10 Ambachten
Image default
Bedrijven

Een BBQ op locatie regelen voor een bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest had ik de taak gekregen om een cateringbedrijf te vinden die een BBQ kon regelen op locatie. In het begin dacht ik dat we dit beter zelf hadden kunnen regelen qua vlees inslaan een BBQ regelen. Maar toen zag ik voor hoeveel man we de bedrijfsfeest BBQ hielden en toen wist ik genoeg. Dus mijn taak was om een catering aan de haak te slaan die voor ons feest een BBQ op locatie wil regelen. 

Een cateringsbedrijf vinden die een BBQ op locatie kan regelen

Eerst dacht ik dat bijna alle cateringbedrijf wel een BBQ konden regelen op locatie. Maar dit bleek lastiger te zijn dan ik dacht. Het bedrijfsfeest vindt namelijk plaats op het platteland waar we met z’n alle boerengolf gingen doen. En het cateringbedrijf moest bij de stal van de boerengolf de BBQ kunnen opzetten, maar dat ik nog een flinke klus geweest om een cateringbedrijf te vinden die dit kon. Na een tijdje rondvragen en een paar cateringsbedrijf te hebben bekeken, vond ik een catering die zich helemaal focust op BBQ op locatie. Een perfecte match voor het bedrijfsfeest. Ik keek naar hun verschillende pakketten die ze aanbieden en ik wist meteen dat ik hier goed zat.

Een geweldig evenement met goed eten

Ik nam contact op met het cateringbedrijf en vroeg naar de verschillende mogelijkheden van de BBQ. Ze hadden verschillende opties in mijn situatie, maar het kwam er op neer dat het mogelijk was om een BBQ bij de boerengolf stal te regelen. Dit was voor mij super goed nieuws. Nadat ik alles had overlegd met de leidinggevende, konden we deze voortzetten. Daarbij hadden een paar mensen ook aangegeven dat ze bepaalde allergenen hadden. Dit was geen probleem voor de catering en ze hebben er rekening mee gehouden. Tijdens het bedrijfsfeest hebben we hard gelachen en veel lol gemaakt en het eten was heerlijk.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd wat dit cateringbedrijf voor u kan regelen? Of wilt u nu ook een BBQ op locatie regelen voor uw bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Bekijk dan de website van dit bedrijf.