De 10 Ambachten
Image default
Hobby en vrije tijd

Materialen voor Beer Pong kopen

Bent u voornemens binnenkort een potje Beer Pong te spelen? Dan dient u hiervoor eerst de benodigde Beer Pong materialen aan te schaffen. Maar, welke materialen heeft u precies nodig voor een potje Beer Pong? En, waar kunt u deze materialen het beste bestellen? Waar wordt de beste prijs-kwaliteitverhouding gehanteerd? Om een antwoord te krijgen op voornoemde vragen, is het raadzaam u online in te lezen. Ga de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Lees reviews en bekijk het assortiment van de betreffende aanbieder. Ga voor een adres waar u álle benodigde materialen voor een avond Beer Pong in kunt slaan.

Wat is Beer Pong precies?

Beer Pong is de Engelse benaming voor het spel Beer Pong. Het betreft een drankspel, waarbij bier centraal staat. Bij Beer Pong worden op een tafel aan twee kanten bekers geplaatst. Het gaat hierbij om rood/witte American Cups welke gevuld zijn met bier. Iedere partij heeft een aantal bekers voor zich staan. Het is bij dit spel de kunst om een balletje (een Beer Pong bal) in een beker van de tegenstander te gooien. Lukt het u de bal in de beker te gooien, dan dient de tegenstander de beker leeg te drinken. Slaagt u er niet in de bal in de beker te gooien? Dan dient u een beker bier leeg te drinken.

De regels omtrent het drankspel

Zoals gezegd is Beer Pong een drankspel waarbij bier centraal staat. Bij dit spel moet er minimaal sprake zijn van twee partijen. Allebei de partijen hebben aan het begin evenveel bekers gevuld met bier voor zich op een tafel staan. Het doel is om uiteindelijk zo veel mogelijk gevulde bekers over te houden. Degene die als eerste alle bekers leeggedronken heeft, is de verliezer. Bij Beer Pong wordt er in principe gebruik gemaakt van bier, maar uiteraard kunnen de bekers ook met andere soorten drank gevuld worden. Wilt u binnenkort een gezellig avondje Beer Pong spelen? Schaf dan gemakkelijk online de benodigde materialen aan.