De 10 Ambachten
Image default
Hobby en vrije tijd

De munten uit uw verzameling verkopen tegen een goede prijs na taxatie

Het bijhouden van een verzameling met munten is in de afgelopen decennia steeds populairder geworden, ook omdat veel verzamelaars ze in de toekomst willen verkopen. Of u nu munten uit Nederland heeft die nog uit de tijd van de gulden komen of juist een grote verzameling met speciale euromunten heeft – een verzamelaar weet dit op waarde te schatten. Bent u erover aan het denken om uw verzameling met munten te verkopen? Dan is het belangrijk dat u in zee gaat met een betrouwbare partner die transparant is over het in- en verkoopproces van de munten. Alleen dan kunt u rekenen op een eerlijke prijs.

Ga in zee met een betrouwbare partner op het gebied van munteninkoop

Heeft u in de afgelopen jaren een grote verzameling met munten bij elkaar gespaard, maar denkt u erover om deze nu te gaan verkopen? Dan bent u bij Postzegel en Munthandel Insulinde de juiste partner tegen het lijf gelopen. Dit bedrijf is al sinds 1927 gespecialiseerd in filatelie en numismatiek. U kunt dus stellen dat zij een solide basis aan kennis en expertise hebben opgebouwd, zodat u hier zeker aan het juiste adres bent als u uw verzameling van munten wilt verkopen. Dit gebeurt bovendien altijd tegen een eerlijke prijs. Een van de taxateurs bekijkt de verzameling met munten die u wilt verkopen in de vestiging in Den Haag, midden in Nederland. Het is ook mogelijk om tegen kosten de munten bij u thuis te laten taxeren als dit uw voorkeur heeft. Dit is voornamelijk handig voor verzamelaars die een zeer grote collectie in huis hebben liggen.

Vraag meer informatie aan over het verkoopproces

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om uw verzameling met munten te verkopen? U kunt altijd bellen naar een van de deskundige medewerkers bij Postzegel en Munthandel Insulinde voor meer informatie. Alle contactgegevens vindt u op de website.

https://www.insulindedenhaag.nl/