De 10 Ambachten
Hobby en vrije tijd

Voor een Yacht in Amsterdam heeft u geen vaarbewijs nodig

Wilt u met een Yacht in Amsterdam varen of een andere mooie omgeving in Nederland ontdekken? U zult misschien denken dat dat niet zomaar mogelijk is, omdat u niet over een vaarbewijs beschikt. Het goede nieuws is echter, dat u voor het huren van een motorjacht wat papierwerk betreft niets nodig heeft! Bij Delos Yacht charter, gevestigd in IJsselstein, kunt u uit een aantal mooie jachten kiezen om een weekendje, een weekje of een langere vakantie op de Nederlandse wateren door te brengen.

Wat zijn precies de regels omtrent vaarbewijzen in Nederland?

Het lijkt u misschien een vreemd idee om geen vaarbewijs te hoeven overleggen, maar dit is geheel in lijn met de in Nederland geldende regelgeving. Die zegt dat een vaarbewijs alleen noodzakelijk is in het geval u een waterscooter, jetski of motorboot die harder dan twintig kilometer per uur kan, wilt besturen. Ook heeft het vaarbewijs te maken met de lengte van het vaartuig. Wilt u een pleziervaartuig besturen dat een lengte heeft van tussen de 15 en 25 meter? Ook dan is een vaarbewijs nodig. Een Yacht in Amsterdam dat u bij Delos Yacht charter huurt, heeft kleinere afmetingen.

Uitgebreide instructies of een vaarles voorafgaand aan uw boottocht

Wilt u met een Yacht in Amsterdam of een andere regio bezoeken, dan krijgt u van de medewerkers van Delos Yacht charter wel altijd een uitgebreide uitleg over het gebruik van het vaartuig. Alhoewel u geen vaarbewijs nodig heeft, zijn instructies noodzakelijk om de precieze bediening en het gebruik van de boot helder te krijgen. Indien u dat niet voldoende acht, of uzelf er niet prettig bij voelt om een Yacht in Amsterdam met alleen deze instructies te gaan besturen, kunt u ook een vaarles nemen.

Bevaar met een motorvaartuig de mooiste routes

Met de vele mogelijkheden die de motorvaartuigverhuurder u biedt, kunt u met een Yacht in Amsterdam, maar ook andere bijzondere regio’s in het binnenland bevaren. Ook de Vecht, de Hollandse IJssel en de Loosdrechtse Plassen bieden u een onvergetelijke vaarervaring. Zowel een Yacht in Amsterdam als de andere routes bieden u de meest adembenemende uitzichten.

https://delosyachtcharter.nl/