De 10 Ambachten
Image default
Hobby en vrije tijd

Een goede caravan of camperbus kopen

Verblijft u graag op de camping, maar heeft u wel behoefte aan een beetje privacy en eigen sanitair? Dan is het een goed idee om een caravan of camperbus te kopen. Daarmee staat u immers met net iets meer lux op de camping, maar bent u doorgaans minder geld kwijt dan bij de aanschaf van een camper. Uiteraard wilt u wel een kampeervoertuig dat in goede staat is. U zit tijdens uw welverdiende vakantie immers niet te wachten op pech onderweg, lekkages of andere vervelende problemen. Daarom is het slim om uw caravan of camperbus te kopen bij Campolife in Heinenoord. Deze kampeerwinkel heeft namelijk alles voor op de camping en garandeert de beste kwaliteit. Wat voor kampeermiddel u ook zoekt; hier vindt u zeker een geschikt exemplaar.

Wat is het verschil tussen een caravan, camper en camperbus?

Een caravan is een kampeermiddel dan u achter uw auto hangt. Een caravan kan dus niet zelfstandig rijden, iets dat een camper wel kan. Bij dit kampeermiddel is immers een auto ingebouwd. Over het algemeen is een camper dan ook groter dan een caravan. Een camperbus is eigenlijk een bestelbus die is omgebouwd naar een camper. Een camperbus is vaak iets compacter dan een camper, maar is wel van alle gemakken voorzien. Bovendien rijdt een camperbus erg comfortabel. Vraagt u zich nu af of u het beste een caravan, camper of camperbus kunt kopen? De ervaren medewerkers van Campolife geven u graag advies.

Veel keuze uit kampeermiddelen

Of u nu een caravan, camper of camperbus wilt kopen; bij Campolife heeft u veel keuze. U kiest hier uit diverse merken en modellen. Er zijn nieuwe en tweedehands caravans te koop. Van campers zijn er alleen occasions verkrijgbaar, maar die zijn allemaal in zeer goede staat. Bekijk het aanbod op de website of bezoek de showroom in Heinenoord.