De 10 Ambachten
Hobby en vrije tijd

Huur een Tentipi tent en maak uw evenement extra bijzonder

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw evenement? En moet het ook praktisch zijn? Dan weet de specialist precies waar u naar op zoek bent: een Tentipi tent. Dit is een leuke tent voor outdoor gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een festival, voorstelling of culturele bijeenkomst. Wat u ook gaat organiseren, u maakt uw evenement af met een Tentipi tent. Deze tenten hebben een robuuste uitstraling en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Richt de tent geheel naar wens in en laat uw bezoekers kennismaken met deze bijzondere plek. Een Tentipi tent huren? Dat doet u bij Nordic Tent Solutions.

Huur alles voor uw Tentipi tent

Wanneer u een Tentipi tent gehuurd heeft, wilt u deze natuurlijk wel sfeervol inrichten. Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij deze specialist. Denk bijvoorbeeld aan tafels, stoelen, kleden en haarden. Oftewel alles om de tent extra sfeervol te maken. Bent u van plan om de Tentipi tent vaker te gebruiken? Dan kunt u de tent ook kopen natuurlijk. Deze tent kunt u in allerlei uitvoeringen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een gesloten of open onderkant. En wat dacht u van alle kleuren. Van roze tot geel en van neutraal tot blauw. Ook voor uw evenement biedt de specialist de perfecte tent.

Een Tentipi tent huren? Zo gaat het in zijn werk

Allereerst vraagt u een offerte aan. Vertel al uw wensen en deze worden omgezet tot een helder plan met een transparante begroting. Is de dag aangebroken? Dan kunt u de vakmannen op de afgesproken dag en het tijdstip op locatie verwachten. Laat de opbouw met een gerust hart aan deze mensen over. Hij of zij neemt de praktische zaken met u door en het feest kan beginnen. Is het evenement afgelopen? Dan komen de vakmannen de tent weer afbreken. Wenst u tijdens uw evenement ook ondersteund te worden door professionals? Ook dat kan. Voor alles omtrent de Tentipi tent kunt u rekenen op de vakmannen van Nordic Tent Solutions.