De 10 Ambachten
Hobby en vrije tijd

Een privé sauna in Twente huren?

Heb je behoefte aan een wellness dagje in een privé sauna? Geen zin in hordes mensen om je heen en gewoon even in alle rust ontspannen? Of je nu alleen, met vriendinnen of met je partner een romantische date wilt hebben; sinds kort kun je heel gemakkelijk online een prive sauna in Twente boeken. Voor een paar uurtjes of zelfs voor een heel weekend inclusief een overnachting!

Waarom een privé sauna in Twente?

Een bezoekje aan de sauna is goed voor je huid, je spieren, de bloedsomloop én het werkt ontspannend. Het is dan ook niet voor niets dat bijna alle Finnen een eigen sauna in de tuin hebben staan. Maar voor een ontspannen dagje in de sauna hoef je niet helemaal af te reizen naar Finland. Ook in Nederland vind je genoeg sauna’s, spa’s en luxe wellnescentra. Toch vindt niet iedereen het prettig om in het bijzijn van andere uit de kleren te gaan en op badkledingdagen is het in de welbekende wellnesscentra vaak een drukte van jewelste. Écht ontspannen is er dan vaak niet bij. Gelukkig is daar nu een oplossing voor! Ga naar een prive sauna in Twente

Hoe kan je een privé sauna in Twente huren?

Dat kan gemakkelijk op de website. Je kan een prive sauna in Twente al huren voor een paar uurtjes. Dit kan al vanaf 2 uur en is vaak helemaal niet zo prijzig als de meeste mensen denken. Vanaf 75 euro geniet je al van je eigen sauna cabine op verschillende plekken in het land. Het aanbod bestaat uit diverse kleinschalige spa’s en sauna’s. Sommige beschikken zelfs over een jacuzzi, bubbelbad, hottub of infrarood sauna met zwembad. Een aantal adresjes bieden zelfs de mogelijkheid aan om een prive sauna met overnachting te boeken. Wanneer ga jij gebruik maken van de prive sauna in Twente?