De 10 Ambachten
Vakantie

Kies voor luxe als u een huisje gaat huren in Frankrijk

Natuurlijk wilt u een huisje huren in Frankrijk dat van alle gemakken voorzien is. Gaat u op vakantie met het gezin of heeft u met vrienden iets te vieren? Met het goede weer en de prachtige mediterrane omgeving is Zuid-Frankrijk altijd een goed idee. Een moderne villa met een privézwembad of een vakantiehuis met authentieke Franse details op loopafstand van het dorp: wat voor huisje u ook wilt huren, bij FranceVilla vindt u het perfecte stulpje voor uw verblijf.

Welke accommodaties zijn allemaal beschikbaar?

Met meer dan 100 accommodaties heeft u bij FranceVilla ruime keuze als u een huisje wilt huren in Frankrijk. De prachtige vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en zijn alle bezocht door de verhuurders. Daardoor weten zij precies wat de faciliteiten zijn. Filter via de website van FranceVilla op de belangrijkste criteria voor uw verblijf. Wilt u bijvoorbeeld een privézwembad waar uw kinderen zich uit kunnen leven? Of vindt u het belangrijk om veel privacy te hebben in uw omgeving? Wat uw wensen ook zijn, geef het aan via het keuzemenu en bekijk welke accommodaties in de door u gekozen periode nog beschikbaar zijn. Van de luxe aan de Côte d’Azur tot de geschiedenis van Dordogne en Lot; voor iedereen is in Frankrijk een ideale vakantie te vinden.

Boek uw huisje nu of neem contact op

Natuurlijk houdt de dienstverlening van FranceVilla niet op bij de ruime keuze als u een huisje wilt huren in Frankrijk. Maak zeker gebruik van de gratis inspiratiegids die bij de accommodatie hoort en ontdek alle hoogtepunten van de omgevingen. De kalender is bij FranceVilla altijd up-to-date, zodat u zeker weet of de accommodatie van uw dromen nog beschikbaar is in de gewenste periode. Heeft u vragen over een boeking of wilt u meer weten over de locaties? Bekijk de referenties op de website of neem contact op met FranceVilla.

https://www.franse-villa.com/nl/