De 10 Ambachten
Eten en drinken

Het beste pannenkoekenhuis in de buurt

Bent u op zoek naar het beste pannenkoekenhuis bij u in de buurt? Iedereen fleurt helemaal op van een heerlijke pannenkoek. Vroeger als kind werden we helemaal blij van het pannenkoekenhuis in de buurt, en nog altijd maakt ons hart een sprongetje als we langskomen. U vindt in een pannenkoekenhuis dan ook altijd smaakvolle pannenkoeken voor jong en oud. Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in de omgeving van Katwijk? Dit kan diverse redenen hebben. Misschien wilt u ergens een feestje geven, of organiseert u een originele lunch voor uw gezelschap. Maar er hoeft natuurlijk geen reden te zijn: misschien heeft u wel gewoon zin in een overheerlijke pannenkoek! Er is een pannenkoekenhuis in de regio Katwijk die er met kop en schouders boven uitsteekt. Dat is Pannenkoeken- en Grillrestaurant De Beslagkom.

Waarom dit het beste pannenkoekenhuis bij u in de buurt is

Voor diverse gelegenheden bent u bij De Beslagkom aan het juiste adres. Naast een gevarieerd pannenkoekenrestaurant is deze locatie ook een grillrestaurant. U hebt dus flink wat keuze als u hier gaat dineren. Dit geldt ook op het gebied van arrangementen, waarbij voor jong en oud een gezellige en overheerlijke maaltijd geregeld wordt. Ten eerste zijn er diverse arrangementen voor grote gezelschappen. Denk hierbij aan groepen van 20 tot 25 personen. Voor senioren (grootte van de groep: 8) is er tevens een speciaal arrangement. Ook voor high tea’s, babyshower high tea’s en kraamfeesten bent u bij Pannenkoeken- en Grillrestaurant De Beslagkom aan het juiste adres. En natuurlijk kunt u hier ook terecht voor kinderfeestjes. Wat zullen ze smullen!

Breng een bezoek aan dit sfeervolle restaurant

Dankzij de open keuken van dit pannenkoekenhuis zult u al watertanden voordat u aan uw maaltijd begint. Van borrel tot diner en alles ertussenin: dit pannenkoekenhuis is het perfecte adres voor u wanneer u in de buurt bent. En dankzij de smaakvolle kindermenu’s zal het hele gezelschap het hier uitstekend naar zijn zin hebben.