De 10 Ambachten
Vakantie

Al uw kampeerspullen vindt u in de kampeer- en campingwinkel

Een kampeervakantie begint met een bezoek aan de kampeer- en campingwinkel. Het is belangrijk om alle nodige spullen mee te nemen voor onderweg of op de camping. U heeft een goede kampeeruitrusting nodig, of u nu met de tent, vouwwagen of caravan op pad gaat. Al die kampeerartikelen vindt u bij de gespecialiseerde kampeer- en campingwinkel Caravancentrum Midden-Betuwe. Zo bent u in één keer klaar en hoeft u niet verder te zoeken. Slaapzakken, voortenten, campingmeubilair en kooktoestellen zitten allemaal in het assortiment. En dat is nog maar een kleine greep uit het uitgebreide aanbod.

Op vakantie met de caravan?

Denkt u erover om een caravan te kopen? Dan is een tweedehands caravan een goede optie om mee te beginnen. Caravancentrum Midden-Betuwe te Lienden in Gelderland heeft een groot aantal occasions voor u klaarstaan voor een prima prijs. Daarnaast vindt u in deze kampeer- en campingwinkel alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw caravan of op de camping. De ervaren medewerkers geven u graag advies. Zo gaat u goed voorbereid op vakantie. Ook voor het onderhoud of de keuring van uw caravan kunt u hier terecht. Een professioneel serviceteam staat klaar om uw caravan helemaal in orde te maken, zodat u veilig op weg gaat.

Goedgekeurd op reis

Voor u op reis gaat met uw caravan of vouwwagen, is het goed deze te laten keuren met een BOVAG-keuring. Dat is mogelijk in een gespecialiseerde kampeer- en campingwinkel, zoals Caravancentrum Midden-Betuwe. Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn voor de veiligheid. Eventuele gebreken worden zo snel opgespoord en kunnen meteen worden verholpen. Als uw caravan helemaal in orde is, krijgt deze een BOVAG-sticker als teken dat u 100% veilig op vakantie kunt. Voor een comfortabele en veilige kampeervakantie gaat u dus eerst langs de kampeer- en campingwinkel. De specialisten staan klaar om al uw vragen over de service en producten te beantwoorden. Kom naar Caravancentrum Midden-Betuwe te Lienden in Gelderland en merk het verschil!

https://www.betuwe-caravans.nl/