De 10 Ambachten
Image default
Vakantie

Ontdek dit prachtige hotel in Sluis

Bent u op zoek naar een locatie in Sluis om te overnachten, met voorkeur een hotel? Zoekt u dan zeker niet verder. Rivers Hotel & Restaurant is dé perfecte locatie voor u. Dit hotel beschikt over verschillende superieure kamers. U heeft hierbij altijd een prachtig uitzicht op het water. Het is gevestigd in een van de mooiste panden van de Zeeuwse plaats Sluis. De hotelkamers zijn stuk voor stuk voorzien van alle voorzieningen die u nodig heeft – en meer. Gaat u voor de Comfort Deluxe Kamer of toch voor de Suite Deluxe/Appartement? Wat uw voorkeur ook heeft, overnachten bij dit hotel in Sluis doet u geheel in stijl.

Meer dan enkel een hotel dat voldoet aan al uw verwachtingen

Zoals u waarschijnlijk al kon verwachten, is dit hotel meer dan enkel een prachtige plek om te overnachten. U kunt hier ook heerlijk dineren of genieten van een lekkere lunch. Dit restaurant is gelegen aan de kaai in Sluis met tevens uitzicht op het water. Er is een enorme keuze aan gerechten, evenals lekkere dranken. Gaat u genieten op het ruime terras? Of gaat u binnen in het sfeervolle restaurant genieten van de heerlijke gerechten? U bent van harte welkom bij Rivers Hotel & Restaurant, gelegen in het mooie Sluis.

Reserveer nu een plekje bij deze prachtige locatie

Om er zeker van te zijn dat u een plekje heeft bij dit prachtige hotel in Sluis, reserveert u eenvoudig een plekje. Bekijk zeker eens de website van dit hotel inclusief restaurant. Hier vindt u veel meer aanvullende informatie. Bijvoorbeeld als u wilt weten welke voorzieningen er allemaal zijn in het hotel. Maar ook voor meer informatie over het hotel zelf zit u hier goed. Bovendien kunt u hier de contactgegevens vinden en kunt u eenvoudig online reserveren. Reserveer vandaag nog en ben verzekerd van een heerlijke nacht weg.

https://rivers.nl/