De 10 Ambachten
Vakantie

Hier beleeft u de ultieme karpervisvakantie

Bent u een echte visliefhebber? Niet om te eten, maar om ze te vangen? Dan beleeft u de perfecte vakantie op Recreatiepark De Groote Vliet. Het park is omringd door kilometers vaar- en viswater, wat het de perfecte plek maakt voor een karpervisvakantie. Op het terrein ligt de Karpervijver, waar u vanuit uw eigen steiger aan de zijkant van de vijver met maximaal twee hengels per persoon mag vissen. Heeft u een trouwe viervoeter die u graag mee wilt nemen op vakantie? Ook voor honden is het park door de natuurrijke omgeving een mooie plek. 

In een vakantiehuis op een prachtig park zijn honden toegestaan

Vindt u het ook heerlijk om binnen Nederland op vakantie te gaan? En gaat u ook graag op reis met uw hond? Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het park heeft voldoende faciliteiten, is de ideale plek voor een karpervisvakantie en heeft twee hondentoiletten. Ook buiten het park zijn er mooie gebieden om uw hond uit te laten. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos, waarvoor u alleen maar de dijk hoeft over te steken. De hond mag in deze gebieden onaangelijnd lopen, waardoor uw viervoeter de ruimte krijgt om flink te rennen en heerlijk te spelen.

Heerlijk met de hond op vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Het is heerlijk om vakantie te vieren op een vakantiepark waar van alles georganiseerd wordt in een leuke omgeving! Op Recreatiepark De Groote Vliet verveelt u zich geen moment en gaat u een vakantiehuis huren waar honden zijn toegestaan. Uw trouwe viervoeter mag zeker mee op vakantie. Op dit hond vriendelijke vakantiepark zijn twee hondentoiletten, maar ook in de nabije omgeving is er voldoende wandelgelegenheid. U bent zo in de natuurgebieden De Vooroever en De Nesbos, waar uw hond de ruimte krijgt om een stuk te gaan rennen. Bent u daarnaast ook fervent visser? Dan mag een bezoek aan de karpervisvijver van dit recreatiepark zeker niet ontbreken.