De 10 Ambachten
Image default
Vakantie

Logeren bij de boer is ideaal voor gezinnen die op vakantie gaan in Zeeland

Wilt u graag eens logeren bij de boer op een prachtige locatie in Zeeland? Dan is de boerderij van Appartement de Graanzolder een geschikte verblijfplaats voor u. Hier overnacht u in een appartement op de zolder van een oude graanschuur. Omdat u op een boerderij blijft slapen, maakt u het boerenleven van dichtbij mee. U ziet hier diverse dieren en u heeft zelf de mogelijkheid om ze te voeren. Tevens is het mogelijk een rondje mee te rijden op de tractor. Zeker wanneer u kinderen heeft, is dit de ideale verblijfplaats in het mooie Zeeland. Bent u nieuwsgierig naar deze omgeving? Lees dan verder wat er zoal te zien valt!

Ontdek de mooiste plekjes van Zeeland

Zeeland heeft heel veel moois te bieden. Geniet bijvoorbeeld van de prachtige omgeving en rijke natuur. U kunt de groene weilanden bezoeken, maar ook aan de Zeeuwse kust is het heerlijk vertoeven. In de omgeving zijn bovendien vele cafés en restaurants. U hoeft zich hier dus zeker niet te vervelen.

Uw verblijfplaats is van alle gemakken voorzien

Indien u besluit om te gaan logeren bij de boer bij Appartement de Graanzolder in Zeeland, wordt u allereerst rondgeleid. Zo maakt u kennis met het terrein. U verblijft in een appartement met alles erop en eraan. Er zijn twee slaapkamers en luxe sanitaire voorzieningen. Ook heeft u de beschikking over een uitgebreide keuken en is er een verwarming aanwezig voor het geval het koud is in het appartement. Eventueel kunt u ook het online fotoalbum van dit appartement bekijken, zodat u een beeld heeft van de voorzieningen.

Boek uw overnachting

Wilt u graag logeren bij de boer en spreekt dit appartement in Zeeland u aan? Breng dan een bezoek aan de website van Appartement de Graanzolder en boek uw overnachting. U heeft uw boeking binnen enkele klikken al voltooid. Heeft u verder nog vragen? Bel of e-mail dan gerust naar de accommodatie.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/