De 10 Ambachten
Vakantie

Maak de rondreis van uw dromen door Japan of Colombia

Heeft u er altijd van gedroomd om een rondreis te maken door Japan of Colombia? Dat is niet gek, want dit zijn prachtige landen om te bezoeken. Beide hebben een rijke geschiedenis en bijzondere trekpleisters. Of u nu houdt van natuur of steden; in beide landen kunt u uw hart ophalen. Maak een reis door een van deze landen en u zult gegarandeerd de trip van uw leven beleven.

Japan heeft heel veel te bieden

Wanneer u een rondreis gaat maken door Japan, kijkt u zeker uw ogen uit. Dit land heeft zoveel moois! Denk bijvoorbeeld aan bergdorpjes met hot springs, keizerlijke tempels en het kraterlandschap van Mount Aso. Ook Tokyo heeft naast wolkenkrabbers en neonreclame veel moois te bieden. De prachtige boog Shinto schrijn is hier een voorbeeld van. Ook de beroemde tempel Sensoji in de wijk Asakusa is zeker een bezoek waard. En wilt u sumoworstelen in het echt zien? Ga dan zeker naar de wijk Ryogoku in het noorden van Tokyo. Hier is het Sumo stadion en zijn vele Sumo stallen die in de vroege ochtend kunnen worden bezocht. U ziet: Japan heeft voor ieder wat wils.

Ontdek al het moois van Colombia

Ook Colombia is een prachtig land om een rondreis te maken. Dit land is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte trekpleister voor toeristen. Het land biedt veel geschiedenis, cultuur, indrukwekkende natuur en vriendelijke mensen. Bezoek de swingende hoofdstad Bogotá en beklim vanuit het kleurrijke dorp Guatapé de gigantische rots El Peñol vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft op omliggende eilanden en het stuwmeer. Ook geniet u in dit land van diverse landschappen. Caraïbische kust, woestijn, pieken van de Andes en de ongerepte jungle van de Amazone. Tijdens een rondreis door Colombia kunt u het allemaal zien.

Boek een op maat gemaakte reis

Voor een rondreis die volledig is afgesteld op uw wensen boekt u het best bij Vámonos Travels. Dit reisbureau organiseert al sinds 1991 op maat gemaakte individuele reizen door de allermooiste landen van de wereld. Met deze organisatie maakt u zeker een adembenemende rondreis door Japan of Colombia.