Laden...

Ervaar de fantastische mix van Merlot en Sangiovese druiven in de Rosso Passo wijn

Een slok Rosso Passo wijn geeft de drinken een supersmaaksensatie. Deze wijn smaakt sappig, lekker, fruitig en wordt als erg zacht omschreven. Oftewel: alles wat een goede rode wijn moet hebben. De Rosso Passo wijn wordt gemaakt van twee verschillende druifsoorten, namelijk Merlot en Sangiovese. Deze combinatie zorgt voor een geweldige en unieke smaak van de wijn. Bij het maken van de wijn wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van sulfiet. Het resultaat? De ultieme zuivere wijn. Bent u benieuwd naar de bijzondere smaak die deze wijn heeft? U bestelt de wijn eenvoudig online via de webshop van een specialist, bijvoorbeeld Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Na slechts enkele muisklikken geniet u al snel van de volle smaak van Rosso Passo wijn. Ervaar de spannende mix van Merlot en Sangiovese druiven.

Met welk gerecht combineert u uw Rosso Passo wijn?

Hebt u het genot gehad om een glas Rosso Passo wijn te proeven? Deze wijn heeft een uitgesproken smaak: hij is dan ook vol, maar ook lekker fruitig en zacht. Dankzij deze bijzondere smaak is de wijn te combineren met verschillende gerechten en te drinken bij diverse gelegenheden. Dankzij de zoete en zachte afdronk, is Rosso Passo perfect geschikt als aperitiefwijn. Ook is de wijn goed te combineren met typisch Italiaanse voorgerechten. Denk hierbij aan rood vlees, zachte kazen en gegrilde visgerechten. Verrast u uw gasten binnenkort met een glas Rosso Passo wijn? Wanneer u uw wijn bestelt bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl, heeft u uw fles Rosso Passo al binnen korte tijd in huis.

Met Rosso Passo wijn proeft u de authentieke smaak van Italië

U zoekt een op en top Italiaanse wijn? Kies de Rosso Passo. Deze wij wordt geproduceerd in het wijnhuis Cantine Lenotti. De wijngaarden waar de wijn van wordt gemaakt, zijn gelegen aan de oevers van het Gardameer, in de buurt van het plaatsje Bardolino. Nog altijd wordt het volledige productieproces, van het oogsten van de druiven tot aan de distributie, verzorgd door dit wijnhuis. De Rosso Passo wijn wordt gemaakt van een unieke combinatie tussen Merlot en Sangiovese druiven. Wanneer u de wijn drinkt, proeft u een volle fruitige smaak met een aangename afdronk. Ook is er een toon van bramen en kersen te proeven in de Rosso Passo wijn. Nieuwsgierig geworden naar de authentieke Italiaanse smaak van Rosso Passo? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl.

Tags:

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Topkwaliteit in de horeca begint bij de ingrediënten. Chefs weten dat elk detail telt wanneer het aankomt op smaak, presentatie

...

Champagne is meer dan een mousserende wijn; het is een symbool van luxe, viering en verfijning. Door de eeuwen heen

...

Honing is een veelzijdig en natuurlijk product dat in veel huishoudens onmisbaar is. Of je nu honing koopt voor gebruik

...

De Exquise Smaak van Catering Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een professionele cateraar voor uw evenementen. Hier

...

Whisky is een drank die niet alleen het gehemelte verwent, maar ook een rijke geschiedenis en intrigerende oorsprong heeft. De

...

Heb jij binnenkort een personeelsfeest op de planning staan en heb je liever geen omkijken naar het eten voor bijvoorbeeld

...

Patatkramen zijn niet meer weg te denken uit ons culinaire landschap. Of het nu gaat om festivals, markten, bedrijfsfeesten of

...

Houtskool is een tijdloos materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt voor diverse toepassingen. Van kunst tot koken en zelfs voor

...

  Inleiding Als je een borrel of feestje organiseert, is het vaak het handigst om hapjes te bestellen. Dit bespaart

...

Outdoor cooking is een leuke manier om met familie en vrienden te genieten van de zon, het uitzicht en elkaars

...

Stijlvol en lekker dineren is een avondje gezelligheid. Dit kun je samen met je vrienden of familie doen. Je zou

...

Misschien ben je al bekend met het merk Grand Marnier. Het is immers een merk dat al een tijdje mee

...

Kipsate, bijna iedereen is er wel dol op. Voor bij een gezellige borrel, een chic diner of een barbecue op

...

Als echte vleesliefhebber koop je waarschijnlijk het vlees van een slager. Grote kans dat de slager maar één keer per

...

Als je eens wat anders op tafel wilt zetten dan de overbekende Nederlandse pot, kies dan eens voor Surinaams eten.

...

Sous-vide, letterlijk vertaald “onder vacuüm”, is een Franse kooktechniek waarbij u etenswaren in een speciale zak vacuüm verpakt. De verpakte

...