Laden...

Hét restaurant in de Korte Putstraat in Den Bosch

Wil je lekker uit eten in Den Bosch? Dan is Breton, een restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch, een echte aanrader. Bij dit restaurant kun je terecht voor lunch en diner en op zondag geniet je hier van een gezellige en lekkere brunch. De menukaart bevat veel verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, dus er zit zeker iets lekkers voor je tussen. Bestel als lunch bijvoorbeeld een lekker broodje of kom soep. Borrelhapjes of een dessert bestellen bij de lunch kan ook. Kom je dineren? Dan kies je uit diverse koude en warme gerechten. Bij dit restaurant zijn ze trots op al hun gerechten. Je krijgt hier dan ook geen hele grote porties aangeboden, maar overzichtelijke hoeveelheden zodat je van verschillende gerechten kunt proeven. Zo geniet je optimaal van al dat lekkers!

Hét restaurant in de Korte Putstraat in Den Bosch

Beleef een unieke ervaring

Het restaurant Breton is gevestigd in de Korte Putstraat in Den Bosch en heeft een gevestigde naam in de gehele regio. Hier maken ze heerlijke gerechten met ingrediënten van het seizoen. Bovendien is hier een open keuken, zodat je goed ziet hoe de koks vol passie jouw maaltijd bereiden. Ook de sfeer in dit restaurant is altijd goed. De Brabantse gezelligheid is er opperbest en past dan ook zeker bij de sfeer in de rest van het centrum. Ben je dus een dagje weg in Den Bosch of wil je gewoon eens lekker eten in je thuisstad? Dan weet je nu waar je moet zijn!

Reserveer een tafel of de foodtruck

De heerlijke gerechten van Breton proef je natuurlijk in het restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch, maar het is ook mogelijk om de foodtruck te reserveren. Dan voorziet Breton jou en je gasten op locatie van uitstekende catering. Heb je interesse in de foodtruck? Neem dan telefonisch contact op met Breton. Om een tafel te reserveren in het restaurant kun je ook bellen of eenvoudig online reserveren.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Topkwaliteit in de horeca begint bij de ingrediënten. Chefs weten dat elk detail telt wanneer het aankomt op smaak, presentatie

...

Champagne is meer dan een mousserende wijn; het is een symbool van luxe, viering en verfijning. Door de eeuwen heen

...

Honing is een veelzijdig en natuurlijk product dat in veel huishoudens onmisbaar is. Of je nu honing koopt voor gebruik

...

De Exquise Smaak van Catering Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een professionele cateraar voor uw evenementen. Hier

...

Whisky is een drank die niet alleen het gehemelte verwent, maar ook een rijke geschiedenis en intrigerende oorsprong heeft. De

...

Heb jij binnenkort een personeelsfeest op de planning staan en heb je liever geen omkijken naar het eten voor bijvoorbeeld

...

Patatkramen zijn niet meer weg te denken uit ons culinaire landschap. Of het nu gaat om festivals, markten, bedrijfsfeesten of

...

Houtskool is een tijdloos materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt voor diverse toepassingen. Van kunst tot koken en zelfs voor

...

  Inleiding Als je een borrel of feestje organiseert, is het vaak het handigst om hapjes te bestellen. Dit bespaart

...

Outdoor cooking is een leuke manier om met familie en vrienden te genieten van de zon, het uitzicht en elkaars

...

Stijlvol en lekker dineren is een avondje gezelligheid. Dit kun je samen met je vrienden of familie doen. Je zou

...

Misschien ben je al bekend met het merk Grand Marnier. Het is immers een merk dat al een tijdje mee

...

Kipsate, bijna iedereen is er wel dol op. Voor bij een gezellige borrel, een chic diner of een barbecue op

...

Als echte vleesliefhebber koop je waarschijnlijk het vlees van een slager. Grote kans dat de slager maar één keer per

...

Als je eens wat anders op tafel wilt zetten dan de overbekende Nederlandse pot, kies dan eens voor Surinaams eten.

...

Sous-vide, letterlijk vertaald “onder vacuüm”, is een Franse kooktechniek waarbij u etenswaren in een speciale zak vacuüm verpakt. De verpakte

...