De 10 Ambachten
Hobby en vrije tijd

Laat uw zeilboot repareren bij een ervaren zeilmakerij in Loosdrecht

Beschikt u over een zeilboot en is deze aan onderhoud of reparatie toe? Dan zijn ze u bij Vreeken graag van dienst. Een zeilboot is een flinke investering en het zou ontzettend zonde zijn als u deze niet goed onderhoudt of als er gebreken zijn waardoor u geen gebruik meer kunt maken van uw zeilboot. Bij deze winkel in Loosdrecht vindt u daarom een zeilmakerij waar u met uw zeilboot terecht kunt voor een bootkap- of zeilreparatie. Onze ervaren en vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw zeilboot binnen korte tijd weer helemaal waterdicht is, zodat u snel weer kunt genieten van een prachtige zeiltocht.

Hoe kan deze zeilmakerij u precies van dienst zijn?

Deze zeilmakerij in Loosdrecht kan u voor de reparatie van verschillende onderdelen van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een zeilreparatie, een reparatie van uw daktent, bootkap, spinnaker en dergelijke. Maar ook voor het repareren of onderhouden van de accessoires op uw zeilboot kunt u hier terecht. Zijn uw bootkussens, terrasschermen of veranda-afdekkingen aan reparatie of vervanging toe? Bijna geen enkele reparatie is voor de vakmensen van Zeilmakerij Loosdrecht te gek. Naast het uitvoeren van reparaties en onderhoud, kunt u hier ook nieuwe producten aanschaffen. Wat dacht u van een nieuwe en stijlvolle inrichting? Van praktische zaken zoals bootkussens en bootbestek tot sfeervolle accessoires zoals schilderijen en olielampen; u vindt het allemaal bij Vreeken!

Beleef jarenlang plezier van uw gerenoveerde zeilboot

Nadat u uw zeilboot heeft laten repareren en misschien een nieuwe look heeft gegeven, kunt u weer jarenlang genieten van zeilplezier. Heeft u interesse in het repareren van een of meerdere onderdelen van uw zeilschip? Neem dan telefonisch contact op en geef uw wensen door. Wilt u uw zeilboot enkel voorzien van nieuwe onderdelen of accessoires? Dan is het ook mogelijk om deze te bestellen. Uw gewenste artikelen worden dan al binnen één werkdag geleverd.  

https://www.vreeken.com/