De 10 Ambachten
Verbouwen

Maak uw interieur af met jaren 30-tegels

Tegenwoordig is een huis met een vintage look helemaal in. Alles van vroeger komt weer terug! Ga daarom voor echte jaren 30-tegels van Terre d’Azur. Deze klassieke tegels bestaan uit verschillende kleurcombinaties, afwerklijsten en tussenranden. Daarnaast worden er mooie en glimmende kleuren gebruikt met vele verschillende patronen. Uw huis krijgt meteen een vrolijke uitstraling!

Tegels in alle soorten en maten

Bij Terre d’Azur hebben ze een breed assortiment aan tegels. De collectie bestaat voornamelijk uit keramieken wandtegels, maar ook decor- en vloertegels vallen onder de mogelijkheden. De jaren 30-tegels bestaan uit drie verschillende en glanzende kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit vier verschillende formaten. De tegels zijn bedoeld als wandtegels. De andere collectie uit de jaren 30, Terrazzo genoemd, zijn matte tegels in de kleuren zwart en wit. Deze tegels bevatten voornamelijk patronen en zijn bedoeld als vloertegels. Deze collectie kan besteld worden in één formaat. Alle tegels uit de collectie van Terre d’Azur zijn authentiek en gebaseerd op tegels uit Zuid-Europese steden.

Laat u inspireren door de jaren 30-stijl

Wilt u jaren 30-tegels bestellen voor uw keuken, woonkamer of badkamer? Bestel ze dan nu bij Terre d’Azur. In hun magazijn hebben ze een ruime voorraad aan tegels wat betekent dat de levertijd vaak maar een paar dagen betreft. U kunt kiezen voor de tegels uit de collectie of uw tegels op maat laten maken. De medewerkers van Terre d’Azur helpen u bij het realiseren van nieuwe ideeën die aansluiten bij uw wensen. Zo kunt u tegels laten maken waarvan de afmetingen, kleuren en patronen precies afgestemd zijn op uw interieur. Heeft u zelf ideeën over het uiterlijk van de tegels? Geen probleem! Ook daar kan Terre d’Azur bij helpen. Ook voor advies over het inrichten van uw woning in jaren 30-stijl kunt u bij Terre d’Azur terecht. Neem contact met hen op voor meer informatie.

https://terredazur.nl