De 10 Ambachten
Aanbiedingen

Biologische slagerij in Nunspeet

Wij wonen in de omgeving van Nunspeet en waren al een tijdje op zoek naar een biologische slager bij ons in de buurt. Onze zoektocht eindigde toen we kennis maakten met JP Puurvlees, een biologische slagerij in Nunspeet. Al het eten dat deze slager verkoopt is biologisch. Dat houdt in dat het eten het vlees geproduceerd is met oog voor en respect voor het milieu.

Kwaliteit en welzijn van dieren staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. En dat merk je! Vandaag vertel ik meer over het bedrijf waar wij al tijden een tevreden vaste klant zijn. Het is namelijk echt een aanrader.

Heerlijk biologisch vlees bestellen

Je raadt het al: hier kun je voortreffelijk biologisch vlees bestellen. Deze biologische slager beschikt over een breed assortiment. Zo vind je hier heerlijke biologische kip, kalkoengehakt, kogelbiefstuk en nog veel meer.

Wanneer je kiest voor dit vlees, kies je voor puur lekker en verantwoord vlees eten. Je proeft dat alle dieren een goed leven hebben gehad. Dat vind ik zo’n fijne gedachte! Dan heb ik al meteen een minder slecht gevoel wanneer ik een stuk vlees nuttig.

Biologisch eten bestellen voor Kerst

Met Kerst kwam de hele familie bij ons eten. We wilden biologisch eten online bestellen bij JP Puurvlees. Dat vond de rest van de familie ook een goed idee. We bestelden een heerlijke biologische kalkoenrollade en natuurlijk biefstuk voor de liefhebbers. Ik heb het ondanks de kerstdrukte heel erg snel ontvangen.

Ik plaatste de bestelling voor 12:00 en het was de volgende dag al binnen. Wie had dat gedacht? We hadden het natuurlijk ook op kunnen halen, maar bestellen is net zo makkelijk. Het werd gewoon middels gekoeld transport geleverd.

Biologische catering voor een verjaardag

Verjaardagen zijn altijd een heel gedoe. Er moet eten komen, drinken, taart, versiering en nog veel meer. Meestal blijven er ook een aantal mensen eten. Dit jaar had ik er op mijn dochters verjaardag echt totaal geen zin in om te koken.

Misschien konden we een cateringbedrijf gerechten voor ons laten bereiden en leveren? We hebben genoten van de biologische catering van JP Puurvlees. Net zo makkelijk, we zijn immers al tijden heel tevreden klant. Al het eten is klaargemaakt door een gediplomeerde kok. En dat hebben we zeker geproefd!

Heel tevreden klant

Kortom: wij zijn een heel tevreden klant. We raden vrienden van ons aan ook altijd klant te worden van JP Puurvlees. De recensies op de website zien er niet voor niets heel goed uit. JP Puurvlees is echt een aanrader.

JP Puurvlees

Stationslaan 39
8071 CK Nunspeet