De 10 Ambachten
Image default
Verbouwen

Tegels van topkwaliteit: deze leverancier nabij Rotterdam weet er alles van

Het betegelen van uw badkamer, keuken of woonkamer doet een hoop voor de algehele uitstraling. Het ziet er fris uit en met een leuk printje erop is het een goede toevoeging aan uw interieur. Bij Fravo Tegels in Dordrecht hebben ze een ruim assortiment prachtige en bovendien goedkope tegels voor ieder vertrek! Met de vloer- en wandtegels uit hun assortiment slaagt u geheid!

Een uitgebreid aanbod met verschillende merken

Zoekt u grote tegels, kleine tegels, mozaïektegels of glanzende egale tegels? Noem het maar op en ze hebben het. Wanneer u hun uitgebreide aanbod bekijkt zal u versteld staan van de mogelijkheden. Bovendien bieden ze mooie merken aan zoals Piet Boon, Viva, Padana, Keraben, Venis, Marazzi en Imola. Voor een grote collectie tegels vlak bij Rotterdam brengt u dus het best een bezoek aan Fravo Tegels in Dordrecht!

Een prachtig betegelde badkamer

Voor goedkope badkamertegels en andere tegels die er ook nog eens mooi uit zien moet u zeker bij Fravo Tegels in Rotterdam zijn. Wilt u een zeer moderne badkamer of gaat u liever voor klassiek? Bepaal wat voor uitstraling u wilt bereiken en de medewerkers van dit bedrijf helpen u graag met het uitkiezen van de juiste badkamertegels. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om grotere wand- en/of vloertegels te combineren met smalle stroken of mozaïeken voor een grote, moderne badkamer. De mogelijkheden qua badkamertegels is werkelijk eindeloos bij hen waardoor u uw badkamer helemaal naar uw wens kunt maken.

Bezoek de showroom

Deze tegelspecialist is al jaren leverancier van diverse tegelsoorten van topkwaliteit. De mooiste merken behoren tot het assortiment en ze hebben diverse vloer- en wandtegels in allerlei formaten en stijlen. Dankzij hun uitgebreide en vakkundige service krijgt u gegarandeerd een prachtig tegeloppervlak waar u jaren plezier van heeft. Breng een bezoek aan de showroom in Dordrecht, nabij Rotterdam en bekijk de complete collectie tegels op uw gemak.