De 10 Ambachten
Image default
Onderwijs

Met learning Dutch grammar leer je in een korte tijd de moeilijke Nederlandse grammatica

Kom je uit het buitenland en heb je behoefte aan het volgen van een leerzame learning Dutch grammar? Dan ben je hier aan het juiste adres. Nederlandse grammatica is zeker niet de makkelijkste wanneer je dit vergelijkt met de andere talen op de wereld. Überhaupt is de Nederlandse taal niet erg gemakkelijk om te leren, maar wanneer het op grammatica aankomt, kan je nogal in de knel komen te zitten.  Je wilt Nederlandse colleges misschien op school wel kunnen volgen of met Nederlandse collega’s kunnen communiceren. Door middel van een learning Dutch grammar kan je zorgen dat je de grammatica van deze taal beter gaat beheersen en gesprekken kunt volgen en kunt voeren. 

De grammatica in een groep

Het is een intensieve cursus die je gaat helpen met het begrijpen van de grammatica die in de Nederlandse taal wordt gebruikt. Je kunt kiezen voor een learning Dutch grammar in een groep, maar heb je liever een les waar je alleen bent en waar je dus privé uitleg krijgt? Dan is dat zeker mogelijk en kan je via de website gemakkelijk een afspraak inplannen om deze les te gaan volgen. Kies je ervoor om de learning Dutch grammar in een groepje te gaan doen, dan kan je ook weer van elkaar leren. De ene persoon begrijpt het misschien wel en de ander heeft weer moeite met een ander onderdeel. Ondersteun elkaar en help elkaar waar je het niet snapt. 

Online en fysiek

Het zijn zowel fysieke als online klassen die de learning Dutch grammar geeft. De groepen zijn van 3 tot en met 6 personen, waardoor er nog genoeg aandacht voor de individuen beschikbaar is. Er is altijd ruimte voor vragen, zodat je op een goede manier de cursus kunt volgen en de stof tot je kunt nemen. De cursussen zijn kort, maar heel intensief.