De 10 Ambachten
Onderwijs

Lesmateriaal voor groep 3 gaat in op de leergierigheid van kinderen

Als u lesmateriaal voor groep 3 gaat zoeken, bent u natuurlijk op zoek naar lesmateriaal wat aansluit bij de natuurlijke leergierigheid van de kinderen. Jonge kinderen leren graag en zeker in groep 3 staan ze vaak te popelen om te leren lezen en schrijven. Het is dan ook belangrijk dat de leerstof zo is vormgegeven, dat het de kinderen aanspreekt. Daarnaast moet het lesmateriaal voor groep 3 en alle andere groepen, de lesstof op duidelijke wijze uitleggen. Liefst met behulp van een spelelement, waardoor kinderen vaak gemakkelijker leren. Een plek waar u terecht kunt voor dit geschikte lesmateriaal is Educatieve Uitgeverij Kinheim.

Ontdek het lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim

Al spelenderwijs leren is wat de auteurs dagelijks voor ogen houden bij het maken van lesmateriaal van hoge kwaliteit. Er is ook gedacht aan kinderen die meer uitdaging nodig hebben, bijvoorbeeld in de vorm van extra oefeningen. Voor deze kinderen zijn er speciale leermiddelen beschikbaar bij de uitgeverij. Daarnaast vindt u voor lesmateriaal voor groep 3 tot en met 8. Voor groep 3, 4 en 5 zijn er verschillende lesboeken over taal, rekenen, wereldoriëntatie, lezen en creatief. Er zijn ook boeken waar de leerstof in puzzelvorm wordt aangeboden, waardoor kinderen de stof zeer gemakkelijk tot zich nemen.

Al ruim 70 jaar ervaring met lesmateriaal voor het basisonderwijs

Educatieve Uitgeverij Kinheim is al sinds de jaren 50 gericht op het basisonderwijs. Er is dagelijks een compleet team bezig met het maken van lesmateriaal van hoge kwaliteit. Onderwijs wordt steeds meer voor elk kind op maat gemaakt. Hiervoor is aanvullend leermateriaal nodig wat genoeg uitdaging biedt voor de kinderen die dat nodig hebben. Daarnaast wordt er steeds meer gewerkt met digitaal lesmateriaal, zodat het helemaal gemakkelijk wordt de leerstof op elk kind af te stemmen. Voor uw lesmateriaal voor groep 3 tot en met groep 8 bent u hier zeker aan het juiste adres.

https://www.kinheim.com