De 10 Ambachten
Image default
Onderwijs

Taalcursussen op maat zoals een opleiding zakelijk Engels en een technische taaltraining Nederlands

Als u op zoek gaat naar een opleidingsinstituut voor een taalcursus Engels voor beginners, Nederlands voor expats of technisch Duits let u natuurlijk op de resultaten van de instelling. Bij The Square Mile bent u zeker van hoogwaardige taaltrainingen door ervaren en gediplomeerde docenten. Dit talencentrum doet er alles aan de klant te geven wat hij nodig heeft. De ene keer wil iemand alleen maar het taalniveau testen, de andere keer gaat het om een spoedcursus. Er zijn individuele deelnemers die in een rustig tempo een nieuwe taal willen leren, maar meestal gaat het om groepen die bijvoorbeeld Italiaans, Chinees of Russisch onder de knie willen krijgen. De cursus kan online of in een van de locaties van The Square Mile worden gegeven. Elke twee jaar wordt The Square Mile gekeurd door een onafhankelijke partij genaamd CEDEO. Al 16 jaar is de uitkomst daarvan bijzonder goed: bijna 100% klanttevredenheid!

CEDEO werd in 1980 opgericht door een groep HR-managers van een aantal grote Nederlandse bedrijven. Het initiatief werd vanaf het begin gesteund door het ministerie van Economische Zaken met destijds Gijs van Aardenne als minister. De huidige minister is Micky Adriaansens. Het doel van CEDEO was in eerste instantie de kwaliteit van bedrijfsopleidingen inzichtelijk en controleerbaar te krijgen. CEDEO opereert zelfstandig en autonoom. Het CEDEO-keurmerk is uitgegroeid tot dé standaard voor de Nederlandse HR-sector. CEDEO zelf heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige autoriteit als het om auditen, HR-trends, kwaliteitsverbetering en onderzoeksmethoden gaat. Daarbij profileert CEDEO zich als toegankelijk kenniscentrum. Jeugdzorgorganisaties, brancheverenigingen, woningbouwcorporaties, onderwijsadviesbureaus en taalinstituten: ze laten zich allemaal controleren en beoordelen door CEDEO.

The Square Mile heeft geen standaard pakket aan opleidingen om uit te kiezen. Iedere klant wordt actief betrokken bij het vormgeven en invullen van de training. Er wordt maatwerk geboden op maar liefst 6 vlakken: de trainingslocatie, de leerdoelen, het vakgebied, het startniveau, de groepsgrootte, de tijdsplanning.

U bereikt taalinstituut The Square Mile door een van de volgende telefoonnummers te bellen: Amsterdam: 020 – 216 0619, Breda: 076 – 206 0619, Den Bosch: 073 – 204 0444, Leiden: 071 – 532 3356, Rotterdam: 010 – 261 0707, Utrecht: 030 – 207 0707.

https://www.thesquaremile.nl