De 10 Ambachten
Image default
Beauty en verzorging

Wil je ook nieuwe nagels laten zetten?

Wil je zelf nieuwe nagels laten zetten? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, bij ons ben je namelijk aan het juiste adres. Onze nagelsalon helmond staat bekend om de talloze mogelijkheden als het aankomt op de nagels laten zetten. Deze verscheidenheid aan diensten zorgt ervoor dat je jezelf als vrouw zijnde echt even kunt laten verwennen. Hieronder hebben we wat meer informatie voor je uiteengezet over de mogelijke diensten die wij voor je kunnen verrichten.

Volledig nieuwe kunstnagels

Veel vrouwen zouden lange nagels willen hebben, maar zijn niet in staat om deze natuurlijk te laten groeien. In dit geval is het mogelijk om te kiezen voor de kunstnagels. Deze nagels kunnen in onze salon worden gezet met behulp van een speciale LED lamp. De nagels worden verlengd met tips en opgebouwd met een speciale gel, hierdoor weet je zeker dat ze voor een lange tijd zullen blijven zitten. Na 3 tot 4 weken kunnen de nagels worden bijgevuld met een nieuwe laag gel. Het spreekt voor zich dat je de kunstnagels kunt vinden in alle mogelijke soorten en maten. Van nagels met een speciaal printje tot aan de egale nagels met een specifieke glans, nagenoeg alles is mogelijk. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Andere soorten behandelingen

Naast nieuwe nagels laten zetten is het ook mogelijk om je normale nagels te laten behandelen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een afspraak te maken met onze manicure. Tijdens de behandeling nemen we zowel je nagel als de nagelriem mee. Voor je het weet zijn jouw nagels voorzien van een prachtige natuurlijke uitstraling. Hier op de site kun je nog veel meer informatie vinden over de behandelingen die er bij ons in de salon beschikbaar zijn.

https://www.thebeautyroom.online/nagelsalon-helmond-thebeautyroom