De 10 Ambachten
Image default
Auto's en Motoren

Iedereen slaagt bij 123 Theorie

Woon jij in Nootdorp, Delfgauw of Voorburg? Je kunt je vandaag online opgeven voor de dagcursus theorie in Rijswijk. Lekker dichtbij toch? Je hoeft je voor deze 1-daagse auto theorie opleiding niet voor te bereiden: gewoon aanmelden en er op tijd zijn tijdens de cursusdag!

123 Theorie heeft natuurlijk nog meer vestigingen dan Rijswijk. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de theoriecursus Arnhem, Enschede, Goes, Leeuwarden of Maastricht. De opzet is overal gelijk. ’s Morgens vroeg beginnen de lessen. Je krijgt de basisregels van het Nederlandse wegverkeer uitgelegd. Onderwerpen die aan bod zullen komen, zijn: voorrang geven, verkeersborden, invoegen, parkeren en zuinig rijden. Tussendoor is er voldoende ruimte om vragen te stellen als iets niet helemaal duidelijk is. En doe dat ook echt, want nog diezelfde middag gaan jullie met z’n allen naar het CBR in de buurt voor het examen. Al het geleerde heb je paraat en daarom is de kans super groot dat je slaagt. Op dit moment geldt er een actieprijs van € 99,00. Voor dit bedrag volg je de cursus, krijg je een lunch en word je naar de examenlocatie gebracht.

Verlengd theorie examen of regulier examen

De docenten van 123 Theorie hebben ervaring met leerlingen die dyslectisch zijn. Ze kunnen je klaarstomen voor het verlengde theorie examen. Zo’n speciaal examen houdt het volgende in:

-geschikt voor iedereen met dyslexie of een taalachterstand;
-de vragen worden voorgelezen;
-kosten: € 12,00 naast de reguliere examenprijs;
-extra tijd voor bepaalde onderdelen.

Het reguliere examen blijkt voor de meeste kandidaten de beste keuze; veel deelnemers houden zelfs tijd over. Het ‘gewone’ auto theorie examen is daarom veel beschikbaar, de verlengde variant slechts beperkt.

Sommige mensen geven de voorkeur aan een individueel examen, bijvoorbeeld als sprake is van extreme faalangst of examenvrees. Als jij denkt dat dit voor jou dé oplossing is, neem dan contact op met de klantenservice van 123 Theorie. Hieronder de contactgegevens.

Californiedreef 37B
3565 BK  Utrecht
Whatsapp: 06 29 99 99 62
telefoon: 085 060 1230
mail: info@ 123-theorie.nl

 

https://www.123-theorie.nl/