De 10 Ambachten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsjurist Tilburg schiet u te hulp

Arbeidsjurist Tilburg staat voor u klaar wanneer u ontslagen wordt. Niemand zit erop te wachten om ontslagen te worden. Toch kan het voorkomen dat uw werkgever een streep zet door uw arbeidsovereenkomst. Dit brengt enorm veel stress en zorg met zich mee. Heeft u geen idee welke stappen u moet zetten in zo’n situatie? Schakel de arbeidsjurist van Tilburg dan in. Wij zoeken voor u uit of u bijvoorbeeld recht heeft op een ontslag- ofwel transitievergoeding van uw werkgever. Onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen u helpen met de lastigste vraagstukken. 

Wat wij voor u kunnen betekenen

U staat voor onzekere tijden. Of u nu ontslagen bent op staande voet of na ziekte, wij kunnen u met verschillende situaties bijstaan. De arbeidsjurist in omgeving Tilburg helpt u verder en zal een vrijblijvend gesprek met u inplannen. Tijdens dit gesprek zal de gehele situatie doorlopen worden. Daarnaast wordt direct de vaststellingsovereenkomst doorgenomen, die op maarliefst 25 punten gecontroleerd wordt. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of je recht hebt op een WW uitkering, de hoogte van de ontslagvergoeding en de eventuele kosten. Wij proberen er voor te zorgen dat het grootste deel van de gemaakte kosten verhaald worden bij de werkgever, zodat u zelf maar een kleine bijdragen hoeft in te leggen. Het is namelijk de bedoeling dat u er het voordeligst van af komt! 

Neem vandaag nog contact op

Dreigt u ontslagen te worden en twijfelt u of u recht heeft op een ontslagvergoeding? Neem dan zo snel mogelijk contact op. De arbeidsjurist van Tilburg staat voor u klaar om u verder te helpen in dit proces. Bel ons vandaag nog of stuur een mail naar ons kantoor. Ook is het mogelijk om uw gegeven achter te laten op het contactformulier. De arbeidsjurist uit Tilburg zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.