De 10 Ambachten
Eten en drinken

Geniet van duurzame vis in blik

Vis is heel gezond, maar duurzaamheid speelt bij voedselkeuze ook een steeds grotere rol. Steeds meer mensen letten op duurzaamheid en dat geldt ook bij het inkopen van vis. Wilt u graag vis eten zonder schuldgevoel? Koop dan vis in blik van Deepblue. Dit is een van de bekendste merken voor vis in blik in Nederland. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan vis én let goed op duurzaamheid. Niet voor niets heeft de tonijnfilet in blik het Fairtrade MSC-certificaat. Verder heeft een groot aantal van de producten een Pole & Line of een MSC-certificering. Ook let het bedrijf op goede werkomstandigheden en doet het niet aan illegale visserij. Zo ligt er zeker verantwoorde vis op uw bord!

Geniet van lekkere én gezonde vis

Vis is lekker en gezond. Vis bevat namelijk veel belangrijke voedingsstoffen. Denk bijvoorbeeld aan omega 3, calcium en verschillende vitamines. Vis is bijvoorbeeld rijk aan:

  • Vitamine A: goed voor ogen, huid, groei en weerstand.
  • Vitamine D: goed voor sterke botten en tanden en een goede ontwikkeling van de hersenen.
  • Vitamine B12: nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van het centrale zenuwstelsel.

In blik blijven de voedingsstoffen goed behouden

Bij Deepblue wordt de vis binnen 24 uur (en vaak sneller) verwerkt. Na de vangst wordt de vis zo snel mogelijk ingeblikt, zodat de smaak en de voedingsstoffen goed behouden blijven. Zo geniet u zeker van een gezonde maaltijd.

Welke vis zet u vandaag op tafel?

Deepblue heeft een uitgebreid assortiment aan vis. Gaat u voor zalm, makreel, tonijn, haring, sardines of een van de andere heerlijk vissoorten? Er is genoeg om uit te kiezen en eindeloos verschillende gerechten te bereiden. Doe bijvoorbeeld eens vis door uw maaltijdsalade of op de boterham, of meng het door uw zelfbereide pasta. Met vis in blik maakt u eenvoudig een heerlijke en gezonder maaltijd om van te smullen.

https://deepblue.nu/