Laden...

Geniet van duurzame vis in blik

Vis is heel gezond, maar duurzaamheid speelt bij voedselkeuze ook een steeds grotere rol. Steeds meer mensen letten op duurzaamheid en dat geldt ook bij het inkopen van vis. Wilt u graag vis eten zonder schuldgevoel? Koop dan vis in blik van Deepblue. Dit is een van de bekendste merken voor vis in blik in Nederland. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan vis én let goed op duurzaamheid. Niet voor niets heeft de tonijnfilet in blik het Fairtrade MSC-certificaat. Verder heeft een groot aantal van de producten een Pole & Line of een MSC-certificering. Ook let het bedrijf op goede werkomstandigheden en doet het niet aan illegale visserij. Zo ligt er zeker verantwoorde vis op uw bord!

Geniet van lekkere én gezonde vis

Vis is lekker en gezond. Vis bevat namelijk veel belangrijke voedingsstoffen. Denk bijvoorbeeld aan omega 3, calcium en verschillende vitamines. Vis is bijvoorbeeld rijk aan:

  • Vitamine A: goed voor ogen, huid, groei en weerstand.
  • Vitamine D: goed voor sterke botten en tanden en een goede ontwikkeling van de hersenen.
  • Vitamine B12: nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van het centrale zenuwstelsel.

In blik blijven de voedingsstoffen goed behouden

Bij Deepblue wordt de vis binnen 24 uur (en vaak sneller) verwerkt. Na de vangst wordt de vis zo snel mogelijk ingeblikt, zodat de smaak en de voedingsstoffen goed behouden blijven. Zo geniet u zeker van een gezonde maaltijd.

Geniet van duurzame vis in blik

Welke vis zet u vandaag op tafel?

Deepblue heeft een uitgebreid assortiment aan vis. Gaat u voor zalm, makreel, tonijn, haring, sardines of een van de andere heerlijk vissoorten? Er is genoeg om uit te kiezen en eindeloos verschillende gerechten te bereiden. Doe bijvoorbeeld eens vis door uw maaltijdsalade of op de boterham, of meng het door uw zelfbereide pasta. Met vis in blik maakt u eenvoudig een heerlijke en gezonder maaltijd om van te smullen.

https://deepblue.nu/

Tags:

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Topkwaliteit in de horeca begint bij de ingrediënten. Chefs weten dat elk detail telt wanneer het aankomt op smaak, presentatie

...

Champagne is meer dan een mousserende wijn; het is een symbool van luxe, viering en verfijning. Door de eeuwen heen

...

Honing is een veelzijdig en natuurlijk product dat in veel huishoudens onmisbaar is. Of je nu honing koopt voor gebruik

...

De Exquise Smaak van Catering Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een professionele cateraar voor uw evenementen. Hier

...

Whisky is een drank die niet alleen het gehemelte verwent, maar ook een rijke geschiedenis en intrigerende oorsprong heeft. De

...

Heb jij binnenkort een personeelsfeest op de planning staan en heb je liever geen omkijken naar het eten voor bijvoorbeeld

...

Patatkramen zijn niet meer weg te denken uit ons culinaire landschap. Of het nu gaat om festivals, markten, bedrijfsfeesten of

...

Houtskool is een tijdloos materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt voor diverse toepassingen. Van kunst tot koken en zelfs voor

...

  Inleiding Als je een borrel of feestje organiseert, is het vaak het handigst om hapjes te bestellen. Dit bespaart

...

Outdoor cooking is een leuke manier om met familie en vrienden te genieten van de zon, het uitzicht en elkaars

...

Stijlvol en lekker dineren is een avondje gezelligheid. Dit kun je samen met je vrienden of familie doen. Je zou

...

Misschien ben je al bekend met het merk Grand Marnier. Het is immers een merk dat al een tijdje mee

...

Kipsate, bijna iedereen is er wel dol op. Voor bij een gezellige borrel, een chic diner of een barbecue op

...

Als echte vleesliefhebber koop je waarschijnlijk het vlees van een slager. Grote kans dat de slager maar één keer per

...

Als je eens wat anders op tafel wilt zetten dan de overbekende Nederlandse pot, kies dan eens voor Surinaams eten.

...

Sous-vide, letterlijk vertaald “onder vacuüm”, is een Franse kooktechniek waarbij u etenswaren in een speciale zak vacuüm verpakt. De verpakte

...