De 10 Ambachten
Image default
Aanbiedingen

Visgraat laminaat

Als je helemaal weg bent van een visgraat vloer maar je budget is er niet naar, kun je voor visgraat laminaat kiezen. Nu denk je misschien laminaat? Dan zie je toch direct dat het geen echte houten vloer is? Daar vergis jij je in. Deze vloeren hebben veel verschillende looks op de planken. En door die variëteit aan houtprints lijkt de vloer nagenoeg echt op een houten vloer. 

Wat zijn de voordelen van visgraat laminaat?

Sinds enkele jaren is de visgraatvloer ook als laminaat te koop. Toen de houten visgraatvloer weer helemaal terug was van weggeweest, kwam dit op de markt. En met succes. Je koopt een prachtige vloer met de looks van een houten visgraatvloer maar met de voordelen van laminaat. 

Laminaat, dus ook visgraat laminaat kent veel voordelen, zoals

  • Groot assortiment, dus er is een ruime keuze uit verschillende kleuren en afmetingen.

  • Laminaat staat bekend als een kleurvaste vloer. Dus koop je een laminaat met een white- wash look dan blijft dat ook zo. Een echte houten vloer zal onder invloed van daglicht altijd verkleuren.

  • Wil je laminaat in een vochtige ruimte leggen dan zijn er speciale soorten te koop die redelijk vochtbestendig zijn. Dus zo kun je ook in de berging, hal of keuken of zelfs toilet een visgraat vloer leggen.

  • Laminaat is gemakkelijk zelf te leggen. En ben je een beetje handig dan kun je ook een visgraatlaminaat zelf leggen. Doordat je altijd linkse en rechtse planken koopt en de delen allemaal voorzien zijn van een klik systeem. Gebruik wel een goede ondervloer voor de nodige stabiliteit.

  • Het onderhoud is simpel. Houd de vloer stofvrij met een stofzuiger of bezem en je vloer blijft jarenlang mooi. Bij vastzittend vuil, kun je de vloer dweilen. Gebruik je hierbij een speciale laminaatreiniger, dan droogt de vloer snel en streeploos op. 

  • Laminaat is bijzonder geschikt voor mensen met allergieën of longpatiënten. Ten opzichte van tapijt is een laminaat vloer helemaal stofvrij na reiniging. 

  • Een laminaatvloer werkt ten opzichte van een echte houten vloer nagenoeg niet. Zodoende kan de vloer zwevend worden gelegd. En is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

  • En last but no least, laminaat is een stuk goedkoper als een echte houten vloer.

Door al deze voordelen is een visgraatlaminaat ook zo aantrekkelijk om te kopen. En ik weet zeker als je de vele looks ziet, dan ga jij ook voor een visgraat laminaat. 

Het assortiment visgraat laminaat vloeren

Bij Bebo Parket vind je een mooi assortiment visgraat laminaat. Daarnaast zie je ook Hongaarse punt laminaat. Deze vloer lijkt op een visgraat vloer maar door de legwijze heeft deze vloer een iets rustiger uitstraling. 

Visgraat laminaat wordt hoofdzakelijk in naturel en bruintinten aangeboden. De vloeren kunnen een uitstraling hebben van een authentieke visgraat vloer. Maar daarnaast zie je vloeren met rustiek en zelfs robuuste houtlooks. 

Elk merk laminaat heeft wel een visgraat collectie dus er is voor elke woning, woonsituatie, smaak en leefstijl wel een mooi visgraatlaminaat te koop.

 

https://www.beboparket.nl/