De 10 Ambachten
Image default
Aanbiedingen

Voordelige relatiegeschenken

Wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk of promotioneel artikel en niet al te veel budget hebt, kun je toch heel wat leuke dingen vinden. Wij hebben hieronder een aantal relatiegeschenken en promotionele items op een rijtje gezet die goed en goedkoop zijn. Zelfs met een bedrukking.

 

Goedkope relatiegeschenken bedrukken

Er is ontzettend veel keuze als het aankomt op relatiegeschenken. Het artikel, de kleur, materiaal en bedrukking, alles is van invloed op de prijs. Bij een beperkt budget is er ook nog heel veel keuze. Wij benoemen graag een aantal van deze relatiegeschenken en promotionele items zodat je een beeld krijgt wat er allemaal te koop is.

 

  1. Snoep

ER zijn vele soorten snoep die heel voordelig zijn, denk aan bijvoorbeeld lolly’s, rolletjes met snoep, pepermunt in een zakje en meer. Snoep is lekker en voordelig. En daarnaast kan de verpakking worden voorzien van een bedrukking. Een perfect cadeau voor een grote doelgroep.

  1. Pennen en potloden

Al jaren de nummer in van de relatiegeschenken. En niet zonder reden. Wordt door iedereen gebruikt en komt altijd van pas. De keuze is enorm dus er is altijd een model dat bij jouw doel past.

  1. Aanstekers en lucifers

Aanstekers en lucifers zijn meer gericht op volwassenen, maar blijven des al niet te min een relatiegeschenk dat lange tijd gebruikt zal worden en overal mee naar toe gaat. 

  1. Memoblaadjes en memoboekjes

Even snel een krabbel opschrijven of een notitie maken. Dan zijn de memoblaadjes en boekjes een handig artikel. Zowel voor op kantoor als thuis. Je kunt ze goed gebruiken

  1. Sleutelhangers

Zijn er in heel veel soorten, maten en materialen. Met en zonder winkelwagenmunt, geheel naar eigen stijl aan te passen en nog veel meer. Voor iedereen is er wel een passende sleutelhanger te bedenken. 

  1. Webcamblockers

Veiligheid staat voorop, daarom kun je je webcam afdekken met een webcam blocker. Eenvoudig en doeltreffend en niet duur!

  1. Kantoorartikelen

Dagelijkse gebruiksartikelen voor kantoor zoals ene liniaal, gum of puntenslijper zijn niet duur en kun je heel goed bedrukken met een logo of naam.

  1. Openers

Een fles of blik openen met een opener kan al voor een zeer bescheiden bedrag. De openers zijn er ook als sleutelhanger te verkrijgen.

  1. Stressballen

Geen stress met deze stressballen. Betaalbare stressballen en stressfiguren. Er zijn ook stressballen die als sleutelhanger zijn te verkrijgen

  1. Speelgoed, spelletjes en puzzels

Divers speelgoed zoals fluitjes, freebees, jojo’s en puzzels kun je kopen voor een laag bedrag. Bedrukt met uw logo of naam een geweldig relatiegeschenk of weggever.

Op onze website : https://www.businessgifts4you.nl/ hebben wij heel veel andere voordelige relatiegeschenken die wij graag voor je bedrukken met je logo of naam.

https://www.businessgifts4you.nl/voordelige-relatiegeschenken-bedrukken