De 10 Ambachten
Image default
Beauty en verzorging

Wilt u een beetje bijkleuren in de zonnebank?

Dan moet u bij de beste Zonnebank Nijkerk zijn. Ben jij best wit van  jezelf en wil je eigenlijk wel iets meer kleur krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in zonnebanken. En weten alles van de huidverzorging, en zullen u goed begeleiden. Hoort natuurlijk vaak dat je van de zonnebank huidkanker krijgt, door de straling van de lampen. Dit komt vaak omdat bij sommige zonnebanken ze niet de juiste kennis hebben, en dus de klant niet op de juiste manier begeleiden. En klanten vaak veel te lang onder de zonnebank liggen, of erger nog ze gebruiken de verkeerde lampen. Maar wij van Zonnebank Nijkerk zijn er van overtuigd wel de juiste kennis te hebben.

Hoe gaan we te werk?

Als u voor onze zonnebank kiest, kijken onze specialisten eerst welk type huid u heeft. Dit gebeurd met de beste appartuur, die er in Nederland is. Als  je huidtype is vastgesteld kun we kijken welke uv licht het beste bij jouw huid past. Om zo huidkanker en eventuele andere schade te voorkomen. Vervolgens stellen we de zonnebank af op uv lamp, en u huidtype. Aan het eind van iedere behandeling krijgt u een speciale zalf die goed is voor herstel van de huid, deze haalt ook de warmte uit je lichaam. Zie het als een soort aftersun maar dan voor de zonnebank. Daarna krijgt u nog een kopje koffie of thee, en kunt u eventueel een nieuwe afspraak maken. 

Zonnebank advies of een kopen?

Wij hebben een ruim assortiment zonnebanken in de aanbieding. Mocht u er een voor thuis willen. Wij komen hem zelf installeren bij u, en stellen hem ook in op de juiste waardes die bij u passen. Daarnaast geven we je nog het een en ander aan advies, voor zorgvuldig gebruik van de zonnebank. Heeft u al een zonnebank? Maar is die kapot, dan repareren wij die graag voor u. Tegen een kleine vergoeding.