De 10 Ambachten
Kinderen

De gouden tip voor een leuk schoolreisje: bezoek een binnenspeeltuin nabij Breda

Boek het schoolreisje voor jouw klas dit jaar bij een binnenspeeltuin in de buurt van Breda, dan is succes gegarandeerd! Kids Wonderland is de uitgelezen plek voor urenlang speelplezier. Met ruim 2500m² aan activiteiten zijn kinderen tot en met 12 jaar urenlang zoet. Begeleiders en leerkrachten kunnen toekijken onder het genot van een kopje koffie, maar zijn uiteraard ook vrij om mee te gaan op avontuur! Vergeet niet om alle kinderen sokken te laten meenemen of aantrekken, het is namelijk verplicht om sokken te dragen in deze binnenspeeltuin nabij Breda en Tilburg. Daarnaast worden dichte schoenen ook verplicht bij sommige toestellen.

Een schoolreisje om nooit te vergeten

Met een schoolreisje naar Kids Wonderland zullen de kids uit jouw klas een ervaring opdoen die ze niet snel zullen vergeten. De leukste binnenspeeltuin vlakbij Breda gelegen biedt verschillende arrangementen aan, afhankelijk van uw budget. Voor €8 per kind heb je de entreeprijs betaald, krijg je onbeperkt ranja en een gereserveerde tafel. Voor een meerprijs van €1,75 krijgt ieder kind ook frietjes met saus. De derde optie kost €11 per kind. Hierbij mogen de kinderen ook een snack kiezen voor bij de patat. Voor schoolreizen met 40 kinderen of meer worden er speciale tarieven gerekend.

Voor ieder kind iets lekkers

Aangezien er geen eten of drinken van thuis meegenomen mag worden naar deze indoor speeltuin, is een arrangement met eten er bij wel aan te raden. Overigens mag er wel fruit meegenomen worden. Zo krijgen de kinderen toch hun benodigde vitamines binnen. Mochten er zich allergieën of andere etenswensen voordoen, kan er uiteraard altijd even contact opgenomen worden met Kids Wonderland.

Openingsdagen en -tijden

In principe is de binnenspeeltuin van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend. Schoolreisjes zijn te boeken op maandag, dinsdag en donderdag. Mocht een andere dag beter uitkomen, dan kan er even overlegd worden met een van de medewerkers.

https://www.kidswonderland.nl/