De 10 Ambachten
Muziek

Leer djembé spelen tijdens een workshop vol humor

Wil je djembé leren spelen tijdens een onvergetelijke en energieke workshop? Dan is Dununba het bedrijf om mee in zee te gaan. Al jaren organiseren zij de leukste muzikale workshops voor jong en oud met Braziliaanse en Afrikaanse percussie-instrumenten. Ook workshops waarbij je jouw eigen lichaam als muziekinstrument gebruikt, behoren tot de mogelijkheden. Dit bedrijf geeft namelijk naast een djembé workshop ook de leukste Braziliaanse percussie, bodypercussie en Boomwhacker workshops. Welke workshop je ook kiest, ze staan allemaal garant voor uren plezier. Ontdek je eigen ritme en dat van de anderen tijdens een workshop vol humor.

Volg een onvergetelijke workshop op een locatie naar keuze

De workshops van Dununba kun je met vrienden, familie of collega’s volgen. Jong en oud beleven er plezier aan en je kunt als bedrijf, school en particulier bij Dununba terecht. Zo organiseer je de meest unieke teambuildingactiviteiten, de leukste schoolprojecten en originele activiteiten voor familiedagen. Dit kan op iedere gewenste locatie, als er maar genoeg ruimte is. Is die ruimte er niet, dan kun je de djembé workshop op een locatie van Dununba volgen. Dan heb je meteen de mogelijkheid om een arrangement te boeken en deze unieke muzikale beleving te combineren met heerlijk eten. Zo beleef je veel plezier aan het maken van muziek en sluit je het op een gezellige manier af met een lunch, diner of borrel met hapjes.

Boek een workshop op maat

Waar wacht je nog op? Boek nu een djembé workshop via de website van Dununba en laat je wensen aan hen weten. Je bepaalt zelf de tijdsduur, de locatie en indien gewenst ook het thema. De workshops van Dununba zijn namelijk maatwerk en worden volledig op jouw wensen aangepast. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met dit bedrijf. Je zult zeker een onvergetelijke workshop volgen waarbij je vanuit het niets een swingend muziekstuk neerzet.

https://dununba.nl/