De 10 Ambachten
Image default
Zorg

Extra lange doktersjassen en labjassen

Betaalbare doktersjassen en ziekenhuiskleding bij Workwear24

Bent u als professional op zoek naar goed en kwalitatief werkkleding voor de zorg? Kunt u maar geen geschikte partij vinden voor lange witte doktersjassen of zorgpolo’s? Dan bent u helemaal aan het juiste adres bij Workwear24. Als werkkleding specialist leveren we reeds zorgkleding aan privé klinieken, huisartsen, dierenartsen en ziekenhuizen verspreid door het hele land. Deze kleding wordt speciaal gemaakt voor personeel in de zorg. Denk hierbij aan;

  • tandartsen en tandartsassistenten
  • dierenartsen en personeel
  • huisartsen
  • Ok kleding voor chirurgen
  • thuiszorg medewerkers
  • ziekenhuispersoneel

Onze zorgkleding is zeer duurzaam en speciaal wasbaar op hoge temperatuur zonder dat ze krimpen of in vorm verliezen. Heb je een vraag over onze zorgkleding? Bel dan direct via 0546-601646

Unisex labjassen voor dames en heren

De labjas is een veel gezien en veelgebruikt artikel. De witte jas is super herkenbaar en wordt overal gebruikt. Zelfs in medische opleidingen. De doktersjassen van Workwear24 zijn gemaakt van polyester/katoen, maar zijn ook extra lang en hebben een handige en prettige rugsplit voor extra bewegingsvrijheid. Ook hebben we gedacht aan alle formaten en lengtes en zijn onze witte jassen leverbaar in de maten XXS t/m 3XL. Voor zowel heren en dames is er dus genoeg om te kiezen.

Doktersjas met korte mouwen

Ook leverbaar zijn doktersjassen met korte mouwen. Bieden net wat meer flexibiliteit en uiteraard ideaal om te dragen tijdens de warme maanden. Ook deze witte jassen zijn geschikt voor man en vrouw en hebben handige verdekte voorsluiting met drukknopen. En met ee handige borstzak en twee voor zakken heb je altijd handige opbergruimte bij de hand voor pen en papierwerk. Voor het materiaal gebruiken we hoogwaardig polyester/katoen 65/35 van 240 gr/m.

Unisex dokterjas voor iedereen

Het handige van onze jassen is dat ze als unisex model worden geleverd met gratis verzending en al vanaf 1 stuk. Dus altijd geschikt voor man, vrouw of ander genders. En groot inkoop is niet nodig, want de jassen zijn al te bestellen in kleine oplages.

Workwear24 kan uw doktersjas personaliseren

Het allermooiste voor uw zorgkleding is dat deze wordt gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo, of logo van uw eigen afdeling. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Bij Workwear24 kunnen we zorgkleding voorzien van hoogwaardige borduring dat altijd goed zichtbaar is en zeer duurzaam, ook bij hoge temperaturen wassen. Kleding bedrukken is ook mogelijk, dat vooral bij grote aantallen een stuk voordelig is. Bestel je bedrukte werkkleding snel en voordelig bij Workwear24 via info@workwear24.nl of bel 0546-601646.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/