De 10 Ambachten
Eten en drinken

Heerlijke gerechten en een gezellig sfeer bij hét restaurant in Oostvoorne

Bent u op zoek naar een leuk strandtent of restaurant in Oostvoorne? Breng dan eens een bezoek aan Bistro de Landbouw. Deze bistro is traditioneel en knus ingericht. Hierdoor dineert u in een gezellige en gemoedelijk sfeer. Deze sfeer in combinatie met heerlijke gerechten zorgen ervoor dat u zich in een strandtent in Oostvoorne waant. Ook de prijzen bij Bistro de Landbouw zijn vergelijkbaar met een strandtent in Oostvoorne. Natuurlijk hoort ook een lekkere wijn erbij om het diner tot een succes te maken. Of u nu alleen met uw partner gaat eten of met een grote groep, alles is mogelijk bij Bistro de Landbouw. Voor grote groepen bespreekt u eenvoudig de mogelijkheden van het menu én uw budget met het personeel.

Een uitgebreide menukaart bij dit restaurant in Oostvoorne

In de jaren dat Bistro de Landbouw bestaat, zijn ze gegroeid van een café naar een gezellig restaurant in Oostvoorne waar u geniet van heerlijke gerechten. Bent u een liefhebber van eenvoudiger gerechten of bent u op zoek naar de wat luxere en uitgebreide gerechten? Voor iedereen hebben ze wel wat lekkers op de kaart staan. Wat denkt u van een schnitzel met huisgemaakte Stroganoff of malse spareribs? Bij de luxere gerechten denkt u aan zeebaarsfilet met bospaddestoelen-truffelsaus of een lekkere tournedos. Of geniet bij dit restaurant in Oostvoorne van diverse seizoenspecialiteiten, zoals stampot in de winter of asperges in het voorjaar.

Sluit uw dag in Oostvoorne goed af

Ga een dag naar het strand en sluit het af met een heerlijk diner in dit restaurant in Oostvoorne. U reserveert vooraf eenvoudig een mooie zitplaats op het terras van deze bistro. Hier kan geen strandtent in Oostvoorne aan tippen. Bekijk de eerste originele drankvergunning van het café in het restaurant en geniet van een prachtige afsluiter van een geslaagde dag in Oostvoorne.