De 10 Ambachten
Eten en drinken

Het gezelligste restaurant van de regio Alblasserdam

Zoekt u een goed en gezellig restaurant in de buurt van Alblasserdam? Kom dan naar restaurant De Krom. Het ligt heel mooi aan het schilderachtige riviertje de Alblas. De Krom begon in 1861 als café. Ruim anderhalve eeuw en een rijke horeca historie later, is De Krom een moderne, sfeervolle brasserie waar het bijzonder goed toeven is. U kunt van onze heerlijke gerechten genieten in de brasserie maar ook op ons mooie en ruime terras.

Een uitgebreide menukaart met verse seizoensproducten

Restaurant De Krom vlakbij Alblasserdam heeft een uitgebreide menukaart voor zowel lunch als diner met veel verse seizoensproducten. De Krom is een à la carte-restaurant met eersteklas gerechten met vlees, vis of pasta maar biedt voor groepen ook menu’s aan. En ook voor vegetariërs is er bij de Krom genoeg te kiezen. Wilt u gezellig lunchen of dineren met zijn tweeën of met een grote groep? Voor elke gelegenheid is Restaurant de Krom bij Alblasserdam geschikt!

Heeft u iets te vieren?

Wilt u uw verjaardag of trouwdag op een gezellige manier vieren? Of wilt u met een groot gezelschap lunchen of dineren? Restaurant De Krom bij Alblasserdam biedt u hiervoor een zaal met verschillende mogelijkheden aan. Van vergaderen tot aan barbecues, buffetten, uitgeserveerde diners en aangeklede borrels; het is allemaal mogelijk. Er is een aparte zaal met eigen opgang, toiletgroep en bar voor uw evenement. Het restaurant beschikt over een grote, gratis parkeerplaats. Neem contact op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer gemakkelijk online

Op de website kunt u heel eenvoudig en snel online reserveren. U kunt aangeven met hoeveel personen u komt en hoe laat u wilt eten. U krijgt vervolgens per e-mail een bevestiging van uw reservering. U kunt uiteraard ook telefonisch reserveren. Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld dit dan even. Er wordt dan uiteraard rekening gehouden met uw wensen. Neem voor meer informatie contact op met restaurant De Krom.