Laden...

Ontdek het uitgebreide menu van dit burger restaurant

Genieten van de lekkerste burger is het gezelligste burger restaurant van Nederland? Dat doe je bij Antonio’s Eethuys. Dit burger restaurant zit in Spakenburg en is de perfecte plek om gezellig bij te kletsen met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een overheerlijke burger. De gezellige sfeer, vriendelijke bediening en het uitgebreide menu zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Voor iedereen is er wel een burger die perfect aansluit bij zijn of haar smaak. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met iedereen die liever geen vlees eet. De vegetarische burger is zo lekker dat het zelfs een aanrader is voor iedereen die geen vegetariër is. Met een keuze uit 10 verschillende burger is terugkomen een echte aanrader. Geniet van klassieke smaken of ontdek unieke combinaties.

Laat uw smaakpapillen prikkelen met speciale ingrediënten

Wilt u al een tijdje een bezoek brengen aan een goed burger restaurant? Dan is Antonio’s Eethuys een echte aanrader. Dit gezellige restaurant in Spakenburg beschikt over een uitgebreid menu. Heeft u een dagje Spakenburg op de planning staan. In dit gezellige vissersdorpje valt genoeg te beleven. Wat is er nou leuker dan de dag afsluiten onder het genot van een lekkere burger? Bij dit restaurant weten ze unieke smaken op een originele manier met elkaar te combineren. Alle burgers worden op een speciale houtskooloven gebakken zodat de smaken nog lekkerder en verrassender worden. Kies voor een van de specials en laat uw smaakpapillen prikkelen met ingrediënten als Parmezaanse kaas en truffel. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijke klassieke smaak. Met 10 burgers kunt u gegarandeerd een burger vinden die perfect aansluit bij uw favoriete smaken.

Vraag naar de mogelijkheden

Een burger restaurant is een perfecte plek om comfortabel te genieten van heerlijk eten. Daarom is het ook een absolute aanrader om bij dit burger restaurant in Spakenburg te gaan eten. Neem telefonisch contact op en vraag naar de mogelijkheden. Vooraf reserveren is een aanrader en dit kan eenvoudig online.

http://www.antonios-spakenburg.nl/

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Topkwaliteit in de horeca begint bij de ingrediënten. Chefs weten dat elk detail telt wanneer het aankomt op smaak, presentatie

...

Champagne is meer dan een mousserende wijn; het is een symbool van luxe, viering en verfijning. Door de eeuwen heen

...

Honing is een veelzijdig en natuurlijk product dat in veel huishoudens onmisbaar is. Of je nu honing koopt voor gebruik

...

De Exquise Smaak van Catering Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een professionele cateraar voor uw evenementen. Hier

...

Whisky is een drank die niet alleen het gehemelte verwent, maar ook een rijke geschiedenis en intrigerende oorsprong heeft. De

...

Heb jij binnenkort een personeelsfeest op de planning staan en heb je liever geen omkijken naar het eten voor bijvoorbeeld

...

Patatkramen zijn niet meer weg te denken uit ons culinaire landschap. Of het nu gaat om festivals, markten, bedrijfsfeesten of

...

Houtskool is een tijdloos materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt voor diverse toepassingen. Van kunst tot koken en zelfs voor

...

  Inleiding Als je een borrel of feestje organiseert, is het vaak het handigst om hapjes te bestellen. Dit bespaart

...

Outdoor cooking is een leuke manier om met familie en vrienden te genieten van de zon, het uitzicht en elkaars

...

Stijlvol en lekker dineren is een avondje gezelligheid. Dit kun je samen met je vrienden of familie doen. Je zou

...

Misschien ben je al bekend met het merk Grand Marnier. Het is immers een merk dat al een tijdje mee

...

Kipsate, bijna iedereen is er wel dol op. Voor bij een gezellige borrel, een chic diner of een barbecue op

...

Als echte vleesliefhebber koop je waarschijnlijk het vlees van een slager. Grote kans dat de slager maar één keer per

...

Als je eens wat anders op tafel wilt zetten dan de overbekende Nederlandse pot, kies dan eens voor Surinaams eten.

...

Sous-vide, letterlijk vertaald “onder vacuüm”, is een Franse kooktechniek waarbij u etenswaren in een speciale zak vacuüm verpakt. De verpakte

...