De 10 Ambachten
Eten en drinken

Ontdek het uitgebreide menu van dit burger restaurant

Genieten van de lekkerste burger is het gezelligste burger restaurant van Nederland? Dat doe je bij Antonio’s Eethuys. Dit burger restaurant zit in Spakenburg en is de perfecte plek om gezellig bij te kletsen met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een overheerlijke burger. De gezellige sfeer, vriendelijke bediening en het uitgebreide menu zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Voor iedereen is er wel een burger die perfect aansluit bij zijn of haar smaak. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met iedereen die liever geen vlees eet. De vegetarische burger is zo lekker dat het zelfs een aanrader is voor iedereen die geen vegetariër is. Met een keuze uit 10 verschillende burger is terugkomen een echte aanrader. Geniet van klassieke smaken of ontdek unieke combinaties.

Laat uw smaakpapillen prikkelen met speciale ingrediënten

Wilt u al een tijdje een bezoek brengen aan een goed burger restaurant? Dan is Antonio’s Eethuys een echte aanrader. Dit gezellige restaurant in Spakenburg beschikt over een uitgebreid menu. Heeft u een dagje Spakenburg op de planning staan. In dit gezellige vissersdorpje valt genoeg te beleven. Wat is er nou leuker dan de dag afsluiten onder het genot van een lekkere burger? Bij dit restaurant weten ze unieke smaken op een originele manier met elkaar te combineren. Alle burgers worden op een speciale houtskooloven gebakken zodat de smaken nog lekkerder en verrassender worden. Kies voor een van de specials en laat uw smaakpapillen prikkelen met ingrediënten als Parmezaanse kaas en truffel. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijke klassieke smaak. Met 10 burgers kunt u gegarandeerd een burger vinden die perfect aansluit bij uw favoriete smaken.

Vraag naar de mogelijkheden

Een burger restaurant is een perfecte plek om comfortabel te genieten van heerlijk eten. Daarom is het ook een absolute aanrader om bij dit burger restaurant in Spakenburg te gaan eten. Neem telefonisch contact op en vraag naar de mogelijkheden. Vooraf reserveren is een aanrader en dit kan eenvoudig online.

http://www.antonios-spakenburg.nl/