De 10 Ambachten
Image default
Woning en Tuin

Badmeubels op maat kopen?

Een badkamermeubel op maat zorgt ervoor dat uw droom badkamer een droom blijft en geen nachtmerrie wordt. U heeft uw badkamer gerenoveerd en nu komt de finishing touch het badkamermeubel. U bent al bij de goedkopere keten geweest en u heeft niks gevonden? Zelfs bij de duurdere specialist was niks? Top, nu bent u dan eindelijk  bij de juiste belandt. Wij van badkamermeubel op maat zorgen voor uw droom meubel. Door met ons samen te werken, wordt uw badkamer een plek waar u compleet kan ontspannen, zonder u te ergeren aan dat net niet mooie meubel.

Ontwerpen

Het is nog best lastig om het juiste meubel te bedenken. Vaak zijn er meerdere meningen in het spel en daar moet een eensgezinde mening van gemaakt worden. Samen met u kijken wij naar de opties. U kunt van tevoren op onze website kijken om een idee op te doen. Wij maken niet alleen het meubel, maar geven ook eerlijk advies of het idee dat u hebt werkelijk in uw badkamer past. U heeft een idee, maar weet niet of dit kan worden uitgevoerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch of per E-mail, wij proberen altijd binnen een werkdag te reageren.

Neem een kijkje

Een badkamermeubel is toch wel het pronkstuk van de badkamer en moet dus met zorg worden gekozen. Om alvast een idee te krijgen van onze mogelijkheden kunt u zonder verplichtingen een kijkje komen nemen in onze fabriek. In de fabriek krijgt u een idee hoe onze meubelontwerpers, meubelmakers en de bezorging werkt. Tijdens dit bezoek is er ook de mogelijkheid om uw idee voor te stellen. Onze vakkundige medewerkers denken graag met u mee! Na de rondleiding in de fabriek heeft u zich een voorstelling van onze mogelijkheden kunnen maken. Hierna gaan we met plezier voor u aan de slag!