De 10 Ambachten
Image default
Woning en Tuin

Je woning helemaal inbraak proof maken

In Nederland wordt er heel veel ingebroken, dit komt doordat het inbrekers heel makkelijk wordt gemaakt. Zo hebben veel huizen weinig inbraakpreventie en kan een inbreker ongestoord inbreken. Een inbraak in je eigen woning hebben is niet fijn, zo raak je veel waardevolle spullen kwijt. Erger nog je voelt je niet meer veilig en is er inbreuk gedaan op je privacy. Je wilt ervoor zorgen dat jij je veilig kan voelen en dit doe je door je woning inbraak proof te maken. Een inbreker kan vaak eenvoudig door de voordeur naar binnen komen, dit doet hij door een slot te forceren. Veel sloten zijn namelijk oud en versleten en op deze manier kan het cilinder zo uit het slot worden getrokken. Slotenmaker Quickblue Rotterdam hebben veel ervaring en kennis op dit gebied en kunnen jou goed helpen. Zo kunnen ze jouw sloten controleren en kijken ze hierbij naar de werking, maar ook naar de kwaliteit van het slot. Als het slot niet goed werkt, kun je ook een nieuw slot kopen bij de slotenmaker. Slotenmaker Quickblue Rotterdam hebben namelijk een ruim aanbod in verschillende sloten van topmerken. Deze sloten zijn goed getest en bieden ook veel meer weerstand tegen een inbreker. Naast sloten voor de voordeur kun je ook kijken naar betere sloten voor de ramen en verschillende hangsloten voor bijvoorbeeld een schuur. Slotenmaker Quickblue Rotterdam zorgen ook voor de montage van de sloten en geven je garantie op je aankoop.

 

Service van een slotenmaker

Als je gaat zoeken naar een slotenmaker moet je goed kijken naar de service die wordt aangeboden. Niet iedere slotenmaker heeft dezelfde service en je wilt wel graag een 24/7 service hebben. Dit is namelijk ideaal mocht jij met een noodgeval zitten midden in de nacht. Dit kan bijvoorbeeld zijn als jij jezelf hebt buitengesloten en jij je sleutel hebt afgebroken in je slot. Een slotenmaker met een 24/7 service staat dag en nacht voor je klaar en kan jou ook direct helpen. Via de website https://quickblue.nl/slotenmaker-den-haag/ kun je hier meer over vinden en staan deze slotenmakers ook binnen 30 minuten op locatie. Ook voor vervanging van de sloten staan ze direct voor je klaar en wordt je met expertise geholpen. 

 

Inbrekers afschrikken

Naast sloten kun je ook je woning op andere manieren inbraak proof maken. Dit kun je doen door middel van camera’s. Met een camera kan je alles in de gaten houden rond je woning, daarnaast kun je hiermee ook inbrekers afschrikken. Een inbreker staat namelijk niet graag in beeld en schrikt snel af door een camera. Dit komt doordat een camera de beelden vaak opslaat en op deze manier staat de inbreker in beeld. Ook kun je met een alarmsysteem ervoor zorgen dat een inbreker uit je huis gaat.