De 10 Ambachten
Bedrijven

Begrafenisondernemer Rotterdam voor een mooie uitvaart

Het is erg verdrietig en emotioneel wanneer iemand komt te overlijden. Helaas houdt het hier niet meteen bij op en moet er van alles geregeld worden. Het liefst wil u dat dit gebeurt door een begrafenisondernemer, zodat u zich van richten op uw verdriet en het herstel en de verwerking hiervan en tegelijkertijd wordt gezorgd voor een mooie en waardevolle uitvaart. Maar de kosten van zo’n begrafenisondernemer kunnen flink oplopen en u kunt voor kosten komen te staan die u niet wilt of niet kan maken. Daarom biedt Begrafenisondernemer Rotterdam een alternatief. Er zijn een aantal zaken die u zelf zou kunnen voor bereiden ten opzichte van de uitvaart. Door dit te doen, kan Begrafenisondernemer Rotterdam minder kosten vragen. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de begrafenis of crematie. Deze zal net zo waardevol en mooi zijn als anders, en misschien nog wel beter omdat u hier zelf bij betrokken bent. Begrafenisondernemer Rotterdam biedt een wilsbeschikking, hierin zijn belangrijke zaken opgenomen.

Wilsbeschikking

Ik zal even uitleggen wat een wilsbeschikking is. In een wilsbeschikking staat eigenlijk beschreven wat de wensen zijn van de overledene over hoe de crematie of begrafenis eruit moet zien, welke muziek er gedraaid moet worden, of mensen een stukje kunnen zeggen, of er een kerkdienst is, of en wanneer er een condoleancemoment is enzovoorts. Mocht het zo zijn dat er geen wilsbeschikking is opgesteld door de overledene, dan biedt Begrafenisondernemer Rotterdam een checklist die uitgevoerd kan worden.

Checklist

Dit bestaat uit de belangrijke zaken die geregeld moeten worden bij een begrafenis of crematie. Ook zal het hiermee duidelijk worden wat de kosten gaan zijn. U hoeft dus geen gebruik te maken van onnodige diensten en daarvoor dus ook niet te betalen. Begrafenisondernemer Rotterdam zorgt ervoor dat u er niet alleen voor komt te staan. Wij helpen u graag in deze zware tijden.