De 10 Ambachten
Image default
Dienstverlening

Ben je toe aan een nieuw keukenblad?

Op zoek naar een nieuwe hippe en moderne keuken? Grijp je kans en upgrade je keuken met een aanrechtblad van beton. Betonnen aanrechtbladen zien er fantastisch uit en dat is niet voor niets. Ze passen uitstekend in authentieke, moderne en zelfs industriële keuken stijlen. Zoekt u een duurzame oplossing op maat voor uw keuken? Dan is een werkblad van beton zeker iets voor u.

 

Aanrechtblad met de juiste kleuren en afmetingen

Je wilt natuurlijk dat elk element van de keuken perfect is, het aanrechtblad is wellicht het belangrijkste element en moet perfect passen. Betonnen aanrechtbladen worden van te voren op maat gemaakt bij de fabrikant. De afmetingen moeten dus ook perfect afgesteld worden, dit blad is niet zomaar aan te passen. Grijs klinkt vaak als een saaie kleur, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Door de juiste combinatie aan kleuren toe te voegen ziet dit er alsnog mooi uit. En het is zeker mogelijk, zelfs gemakkelijk om kleuren mee te geven aan het beton. Uw favoriete kleur kan ongetwijfeld verwerkt worden in het beton.   Beton wordt gemaakt van cement, zand, kiezel en water. Als het blad voldoende uitgehard is, wordt het gepolijst. Daardoor wordt het mooi glad. Dit blijven echter natuurlijke materialen waardoor enige imperfecties kunnen ontstaan. Dit maakt het een stuk mooier, en al helemaal uniek.

 

Controleer deze punten goed

Onderhoud is belangrijk, aanrechtbladen van beton hebben deze dan ook echt nodig. Het materiaal is poreus en kan niet tegen zuren. Schoonmaken is dus zeer belangrijk. Het blad moet ook af en toe behandeld worden met een speciaal onderhoudsmiddel. Dit is makkelijk te verkrijgen en zal dus geen probleem vormen.