De 10 Ambachten
Image default
Dienstverlening

De beste glazenwassers in Ede werken bij Habu

Iedere werkdag staan de professionele medewerkers van Habu Schoonmaakorganisatie voor u klaar om elk gewenst object grondig te reinigen. Die uiterst professionele aanpak is mede te danken aan het feit dat ons schoonmaakbedrijf al meer dan 40 jaar actief is, waardoor we enorm veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Uiteraard zijn we door de jaren heen wel gewoon met onze tijd meegaan. Dit betekent onder meer dat wanneer onze glazenwassers in Ede actief zijn, dat ze dan gebruik maken van materiaal dat aan alle hedendaagse veiligheidsvoorschriften voldoet. En ook van alle andere medewerkers in ons team kunt u vanzelfsprekend een uiterst correcte en nauwkeurige aanpak verwachten. 

 

Op ‘groene’ wijze verantwoord reinigen

Op het vlak van milieuvriendelijkheid maakt Habu Schoonmaakorganisatie gebruik van een vooruitstrevende aanpak. Omdat de natuur en het milieu om ons heen ons lief is, kiezen we er namelijk bewust voor om onze interieurverzorgers en glazenwassers in Ede zoveel mogelijk te laten werken met ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten. Deze specifieke producten zijn niet of nauwelijks belastend voor het milieu terwijl ze toch gewoon voor een optimaal gereinigd eindresultaat bij u zorgen. Dit aspect is ongetwijfeld een prettige gedachte op de momenten dat u de medewerkers van ons team bij u inzet voor een of meerdere schoonmaakklussen. 

 

Goed in communicatie

Habu vindt het altijd erg belangrijk om goed en duidelijk met de klanten te communiceren, zo ontstaan er geen misverstanden over de te verrichten werkzaamheden. Er worden duidelijke afspraken gemaakt waar iedereen zich aan houd. Zowel voor de schoonmaakdiensten als de diensten van de glazenwasser. Ongeacht of de interieurverzorgers of glazenwassers in Ede voor u aan de slag gaan, u kunt er in alle gevallen op rekenen dat ze u van een prachtig schoon eindresultaat zullen voorzien.