De 10 Ambachten
Eten en drinken

Laat een heerlijke High Tea verzorgen in Vlaardingen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een High Tea in Vlaardingen? Dan ben je bij Bommeer Clubhuis aan het juiste adres. Hier kun je zorgeloos genieten van een heerlijke volledig verzorgde High Tea. Ben je benieuwd wat een High Tea precies inhoudt? En wat Bommeer Clubhuis precies voor je kan betekenen? Lees dan snel verder. Zo kun je binnenkort je verjaardag, een jubileum of een babyshower vieren met je familie en vrienden met een High Tea in Vlaardingen.

Wat houdt het precies in?

De meeste mensen hebben de term High Tea vast wel vaker horen vallen tijdens een verjaardag of tijdens een etentje in een brasserie. Maar wat is een High Tea nu eigenlijk? In principe zou je het kunnen zien als een ‘tussendoortje’, om dat hongerige gevoel tussen de lunch en het diner te stillen. Maar het is natuurlijk geen standaard tussendoortje. Het is een echt verwenmoment, om bijvoorbeeld je verjaardag of babyshower te vieren. Een High Tea bestaat doorgaans uit allerlei hapjes, van hartige tot zoete gerechten. Denk hierbij aan sandwiches, scones en cakes. Hierbij worden uiteraard ook diverse soorten verse thee geserveerd.

Een volledig verzorgde High Tea bij Bommeer Clubhuis

Bij Bommeer Clubhuis ben je absoluut aan het juiste adres voor een High Tea in Vlaardingen. Hier kun je in alle rust genieten met je familie of vrienden. De High Tea bestaat onder andere uit heerlijke sandwiches, een kopje soep, diverse scones en zoetigheden, quiche en natuurlijk verse thee. Bommeer Clubhuis bevindt zich pal aan het water met genoeg zitplekken ofwel op het zonovergoten terras of in het gezellige clubhuis. Om zeker te zijn van een fijn plekje, kun je het beste van tevoren even bellen om je High Tea in Vlaardingen te reserveren. Zo kun je zorgeloos genieten wanneer de dag is aangebroken!

https://www.bommeerclubhuis.nl