De 10 Ambachten
Bedrijven

De mixing consoles van DiGiCo zijn van hoge kwaliteit

DiGiCo levert jou top tier mixing consoles

Ben jij actief in de wereld van audio dan heb jij waarschijnlijk al wel eens gehoord van de DiGiCo mixing consoles. De apparatuur die dit merk produceert is van ongeëvenaarde kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat artiesten en performers over de hele wereld graag gebruik maken van deze installaties. Zij kunnen hierbij kiezen uit een zeer breed assortiment. DiGiCo zet namelijk hoog in op bouwkwaliteit en prestatievermogen van hun apparatuur. De mixing consoles worden wereldwijd gebruikt om tijdens een show het beste uit de performer te halen. Daarnaast kennen zij vele functionele accessoires. Hiermee kun jij een perfect gepersonaliseerde show neerzetten die voldoet aan al jouw eisen en wensen. De flexibiliteit en de kwaliteit van DiGiCo maken dit mogelijk.

Ga jij op tournee dan is de S series iets voor jou

Er zijn artiesten die regelmatig op tournee gaan. Voor hen is de DiGiCo S series een aangename keuze. Deze apparaten zijn namelijk onwijs geschikt om mee te werken en om op elke plek met je mee te nemen. De S series is draagbaar maar beschikt toch over alle opties en flexibiliteit die jij gewend bent van een DiGiCo mixing console. Zo hoef jij niet in te leveren op kwaliteit bij deze handzamere modellen. Je kunt juist het tegenovergestelde bereiken: op elke plek ter wereld kun jij een spetterende show neerzetten. Een immens voordeel van de S series is dat deze ontwerpen zijn om in vrijwel elke kofferbak te passen. Jij als artiest of geluidstechnicus kan deze dus zonder veel moeite overal mee naar toe nemen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je moet inleveren op gebruiksgemak: de DiGiCo S series beschikt over multi-touch touchscreens.

De vele mogelijkheden van de DiGiCo SD series

Het is fictie dat alleen artiesten of bands gebruik maken van de mixing consoles van DiGiCo. De apparatuur van deze fabrikant wordt namelijk ook veelvuldig gebruikt bij andere segmenten van evenementen. De SD5, SD7Q, SD7, SD9, SD10, SD11 en SD12 zijn ware alleskunners en zullen van jouw optreden een gigantisch succes maken. Denk bijvoorbeeld aan theatershows, live broadcasts of (grote) sportevenementen. Ook daar biedt de SD series van DiGiCo de meerwaarde waar men naar op zoek is.

Een specialist helpt jou op dit gebied verder

Het is verstandig om een specialist in te schakelen. Zo weet jij zeker dat jouw evenement straks een groot hoogtepunt zal beleven. Met hun vaak jarenlange ervaring kan een specialist jou helpen de beste keuzes te maken qua apparatuur. Onthoud dat alle mixing consoles van DiGiCo bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit om jou het beste resultaat te geven en dat je dus vrijwel altijd goed zit.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/