De 10 Ambachten
Woning en Tuin

Verbeter uw lig- en slaapcomfort met de bedden van Schramm

Goed slapen levert een belangrijke bijdrage aan ons levensgeluk. Hiermee zorgt u dat lichaam en geest gezond blijven en dat u goed uitgerust aan uw dag begint. Wilt u dit realiseren, dan gaan we terug naar de basis, want een goede nachtrust begint met een goed bed. Wilt u een bed aanschaffen van een toplabel waar u iedere dag weer op vertrouwt? Ga dan eens langs bij Bergers Interieurs en kies dan voor het beproefde twee-matrassen systeem in de bedden en de boxsprings van Schramm. Ruim 85 jaar vormt dit de specialiteit van het merk. De boxsprings en bedden van Schramm zijn duurzaam, tijdloos en 100% handgemaakt in Duitsland. Heeft u ultiem slaapcomfort al eens ervaren?

Kies voor comfort, kies Schramm

De slaapproducten die u bij Bergers Interieurs koopt van Schramm zijn qua ontwikkeling revolutionair. De ontwikkelingen op het gebied van slapen staan bij hen nooit stil. Een ambachtelijk geproduceerde Schramm boxspring is uniek, heeft een hoge kwaliteit van het lig- en slaapcomfort en is voorzien van een leuk design. Het ondersteunend vermogen van alle matrassen van Schramm is afgestemd op uw gewicht en lichaamsbouw. Zo weet u zeker dat het voor u perfect ligt. Daarbij bent u verzekerd van optimale productiekwaliteit van dit A-label. Zou u de bekleding van uw nieuwe bed graag willen laten matchen met de rest van uw slaapkamer? Bij Bergers Interieurs gaan ze graag voor u aan de slag met de stof die u zelf kunt uitzoeken in hun stalenkamer. Zo maakt u uw bed geheel naar wens.

Bezoek de showroom

Wanneer u de boxsprings of ander bedden van Schramm graag eens wilt bekijken brengt u een bezoek aan de showroom van Bergers Interieurs in Berkel & Rodenrijs, nabij Rotterdam. Daar laat u zich uitgebreid adviseren en bekijkt u de volledige collectie op uw gemak. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met hen op.

https://bergers.nl