De 10 Ambachten
Recreation / Food

Richt uw praktijk in met tandarts apparatuur van All Dent

De tandarts apparatuur van All Dent is van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Wij van All Dent helpen u graag in het gehele proces om uw ideale praktijk in te richten naar uw wensen. Vanaf het idee tot de uitwerking. U kunt zelf met ideeën komen of onze interieurarchitecten en ontwerpers aan het werk laten gaan. Als het definitieve idee er is zorgen wij ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Wij willen ervoor zorgen dat uw praktijk niet alleen technisch in orde is maar ook een prettige sfeer heeft door onze adviezen over ergonomie en routing. Bij ons kunt u dus terecht voor schetstekeningen, 3D praktijkontwerpen, tandarts apparatuur (die u ook bij ons kunt leasen!), tekeningen voor de loodgieter en aannemer, (online) service van de apparatuur, röntgenmetingen met kernenergiewetsdossier en metingen van de waterkwaliteit van uw praktijk. Met onze persoonlijke werkwijze zorgen we ervoor dat u de praktijk van uw dromen kunt verwezenlijken.

De ideale tandartsstoel is er voor elke tandarts

AllDent beschikt momenteel over twaalf verschillende tandartsstoelen die ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. U kunt kiezen uit de professionele merken Finndent, DKL, Gigadent en Forest. Finndent staat garant voor hoge kwaliteit stoelen met een perfecte ergonomie. DKL beschikt over hele stevige stoelen met een elegant design. Gigadent biedt u de speciale stand-alone mobiele behandelunits aan. Tenslotte beschikt Forest over de innoverende lucht gestuurde behandelunits. Elk merk heeft dus zijn eigen specialiteiten en er is voor iedere tandarts wat wils. De aangepaste ergonomie van de tandartsstoelen zijn gebaseerd op langdurig voorovergebogen werk. Daardoor heeft u voor langere tijd een prettige zitting en neemt u de juiste werkhouding aan. Tenslotte beschikken wij over een showroom in Veenendaal, waar u gerust langs mag komen om de stoelen eens wat beter te bekijken. Wel vragen we bij interesse in de showroom om even contact met ons op te nemen via de gegevens op de website. 

Alldent.nl 

Naast klantreviews kunt u op onze site ons assortiment bekijken, onze gerealiseerde projecten bekijken, meer lezen over onze werkwijze, onze service en de geschiedenis van ons bedrijf en uiteraard contact met ons opnemen. Hier vindt u een contactformulier, het adres van onze showroom, ons mailadres, ons postadres en onze telefoonnummers. U kunt geheel vrijblijvend advies aanvragen! Neem een kijkje op http://alldent.nl/.