De 10 Ambachten
Recreation / Food

Wat is het beste Dolce Gusto apparaat?

We hebben de Nescafé Dolce Gusto van De’Longhi Eclipse Touch gemarkeerd als onze voordeligste aankoop. Het biedt een aantal vakken die een krachtige pompdruk van 15 bar bieden voor snelle en effectieve resultaten en een indrukwekkend assortiment drankjes bieden, zoals cappuccino van het merk Starbucks tot een cup met chocolademelk van Nesquik.

Beste Dolce Gusto

Nescafe Dolce Gusto Oblo

Deze 15-bar pompdrukmachine produceert in enkele minuten drankjes uit de Dolce Gusto portfolio en heeft een compacte behuizing van H24,5 x B18 x D31,5 cm. Plaats een cup en maak warme of koude dranken met een druk op de knop.

Nescafé Dolce Gusto Eclipse Touch

De Dolce Gusto van De’Longhi Eclipse Touch is een 15-bar pompdrukmachine en beschikt over een automatisch open- en sluitmechanisme. De Touch-technologie op de ronde behuizing geeft je de optie om gemakkelijk warme of koude dranken te kiezen, met meer dan 30 soorten om uit te kiezen in de Nescafe Dolce Gusto-portfolio.

Hoe we de beste pod-koffiemachines hebben geselecteerd om te testen

Met zoveel pod-koffiemachines om uit te kiezen, is het moeilijk om te weten bij welke koffie ‘club’ te gaan. Google ‘koffiepadmachines’ en er is een groot aantal om door te bladeren.

Misschien – net als wij – als je denkt aan Nespresso-machines Nespresso en zijn schattige en compacte cups die in je opkomen. En niet voor niets – het bedrijf is als de Apple van de koffie-industrie en presenteert hun koffiepads als snoepjes in gebruiksvriendelijke snoepkleuren die gemakkelijk de smaak en sterkte van de koffie aangeven.

Nespresso domineert de koffiepadmarkt. U vindt online een aantal bekende apparaatmerken – zoals Delonghi, Krups en Magimix – die hun best doen om een ​​stijlvol en ergonomisch apparaat te maken om het beste uit Nespresso-pods te halen.

Beste koffiepadmachine

Elk van deze ontwerpen heeft zijn eigen USP. Sommige hebben ergonomisch ontworpen melkopschuimers, anderen concentreren zich op het bieden van de perfecte eye-opening espresso.

Graaf een beetje dieper en u zult online gezonde concurrentie vinden met bedrijven zoals Nescafe Dolce Gusto, Lavazza en Tassimo. Deze verkopen ook een goed assortiment ergonomische en veelzijdige koffiepadmachines.

Sommige van de ontwerpen zijn nogal avontuurlijk – de ronde Dolce Gusto van De’Longhi Eclipse Touch ziet er bijvoorbeeld uit als een stuk modern beeldhouwwerk, terwijl het gewelfde lichaam van Lavazza A Modo Mia Desea opvalt uit standaard koffiemachines.

Wanneer u een podmachine kiest om te kopen, is het goed om te onthouden dat u bent gebonden aan een bepaald podmerk. Het is dus een goed idee om online te gaan en de ‘bibliotheken’ van beschikbare koffiecups  te bekijken en na te denken over wat u van uw koffie verwacht.

http://www.espresso-apparaat-kopen.com/dolce-gusto/