De 10 Ambachten
Woning en Tuin

Waar vind je leuke kapstokhaakjes?

Je komt er pas achter als je er echt naar op zoek bent… Kapstokhaakjes! Het zijn ook van die dingen die je bijna nooit koopt. Want als je ze eenmaal hebt, kun je er jaren mee doen. Maar als je net een nieuwe woning hebt, of je hebt je hele huis gerenoveerd dan wil je soms die oude garderobe haken wel eens vervangen voor een aantal nieuwe. Waar kun je dan terecht?

Voor wandhaken en dergelijke belanden mensen altijd al gauw bij een doe het zelf zaak. De Gamma of de Karwei of de Praxis. Ze verkopen allemaal wel haakjes voor jassen, hand en theedoeken of badjassen. Maar de keuze blijft gering. Logisch want dit soort klusbedrijven verkopen nog veel meer op klusgebied en wooninrichting. Ze kunnen moeilijk van elk product er ook honderden verschillenden van hebben liggen.

 

Een bezoekje aan de bouwmarkt levert je zo wie zo kapstokhaakjes op! Maar of dat nou ook per sé die haken zijn, die jij voor ogen had??? Je kunt het ook zo zien: De bouwmarkt heeft niet zo veel keuze dus wordt het voor jou makkelijker kiezen! Het levert geen ruzie of meningsverschil met je partner en andere huisgenoten op en dat is natuurlijk ook wel wat waard.

Maar wat als je nou een thema interieur hebt en je gewoon niet tevreden kunt zijn met een simpele rvs wandhaak? Waar ga je dan naar toe? Als je via Google eens rondstruint zie je dat er maar weinig kapstokhaken te koop zijn. Iedereen biedt er wel enkele aan, maar veel keuze is er niet.

Dat moet Kinder-kapstok.com ook hebben gedacht toen ze een webshop begonnen in alleen maar wandhaken en kapstokken. Hun collectie is echt huge! En ja, ze hebben heel veel kinderkapstokken. Maar ook hele leuke wandhaken voor in je hal of voor in de keuken. Ze hebben denk ik wel 500 verschillende haakjes op voorraad en wat ook fijn is, is het feit dat ze snel leveren.

Om even een greep uit hun collectie te benoemen: Vintage metalen haken, haakjes in metallic kleuren, kapstok haakjes in de vorm van dieren, cactussen en regenbogen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, maar hier wordt je direct vrolijk van. Mocht je dus op zoek zijn naar wat leuke haken voor jassen, badjassen of handdoeken? Kinder-kapstok.com