De 10 Ambachten
Recreation / Food

Catering voor je feest

Wij hebben afgelopen zomer een fantastisch feest gegeven bij ons in de tuin waar we enorme leuke herinneringen aan hebben. Naast het feit dat we hier ruim 100 personen hebben uitgenodigd en waar naast een volledig programma vanaf 17:00 uur iedereen werd ontvangen. Was het allemaal uitstekend geregeld door een cateraar uit Nijmegen. Wij hadden nooit in eerste instantie een cateraar uitgenodigd om het complete feest te gaan dirigeren als we niet geweten hadden dat dit eigenlijk een uitstekende combinatie is. Catering is tegenwoordig meer dan alleen de hapjes en de drankjes regelen.

Vergunning bij de Gemeente nodig

Wanneer je een feest houdt en je hebt een gedeelte van de openbare weg nodig of er is sprake van geluidsoverlast na een bepaalde tijd is het belangrijk om ook een vergunning voor ontheffing via de gemeente te regelen. Zorg ervoor dat dit tijdig in gang wordt gezet omdat het vroegtijdig afbreken van een leuk feest anders een gevolg kan zijn. Wij wisten dit eigenlijk niet en werden hier tijdens het gesprek met de cateraar op gewezen.

Boek een band of DJ via de cateraar

Jazeker dit is gewoon mogelijk bij de professionele cateraar. Bovendien zijn de prijzen voor entertainment veel lager dan wanneer je dit via reguliere boekingsbureaus moet gaan regelen. Ook de verhuur van bijvoorbeeld extra apparatuur kan worden geregeld en wordt samen met de catering qua opstelling en afbreken compleet verzorgd.

Verhuur overige producten

Wanneer je het feest nog leuker wilt maken kan het leuk zijn om de entourage enigszins te verfraaien. Dit kan ook bij de cateraar en of het hier nu om een rode loper of over een frietkraan gaat bij Welling Catering hebben ze hier altijd wel een geschikte oplossing. Ook de bekende bierfietsen of luchtspringkussens kunnen voor leuk vermaak zorgen bij de gasten van je feest. Kortom probeer eens meer uit je feest te halen dan je cateraar te vragen de planning van het gehele feest in te vullen.