De 10 Ambachten
Recreation / Food

Cocktailbar huren voor uw evenement?

Bar Company is de nummer 1 mobiele bar leverancier van Nederland. Voor elk type evenement hebben wij een geschikte bar klaar staan. Of nu een bruiloft geeft, en personeelsfeest geeft, op een beurs staat of een heel ander soort evenement organiseert, bij ons kunt u de geschikte mobiele cocktailbar huren. Onze professionele barmannen- en vrouwen zullen er alles aan doen om er een groot succes van te maken. Het enige wat wij van u nodig hebben is een plek om de cocktailbar neer te zetten, voor de rest regelen wij alles zelf. Zijn alcoholische dranken niet geschikt voor iedereen op uw evenement? Geen probleem. Een cocktailbar huren met alcoholvrije cocktails is bij Bar Company ook mogelijk.

Cocktailbar huren met uw logo er op?

Naast het serveren van de beste cocktails biedt Bar Company ook de mogelijkheid voor branding. Zo is het mogelijk om uw logo op de menukaart te plaatsen, of de naam van uw bedrijf op een bord voor of achter de bar te plaatsen. Op deze manier brengt komt de naam van uw bedrijf extra naar voren.

Een cocktailbar huren met flairtender?

Naast onze cocktailshakers is het ook mogelijk om een flairtender in te huren. Deze barmannen- en vrouwen zijn gespecialiseerd om de cocktails zo spectaculair mogelijk te bereiden en te serveren. Een ware blikvanger dus. Deze flairtenders creëren een show die veel aandacht zal trekken op de door u gehuurde cocktailbar.

Een cocktail workshop organiseren?

Naast het huren van een cocktailbar is het ook mogelijk bij Bar Company om een cocktailworkshop te organiseren. Onze professionele cocktailshakers komen dan op uw evenement langs om uw gasten te laten zien hoe ze de lekkerste cocktails zelf kunnen maken. Ook hier nemen alle benodigdheden mee en hebben we alleen een plek nodig om onze cocktailbar te plaatsen.

Een ander soort bar huren?

Naast cocktailbars heeft Bar Company ook andere concepten zoals smoothiebars, koffiebars en champagnetorens, maar ook foodtrucks en een zuurstofbar. Kijk daarom ook even op Barcompany.nl